Seizoenkaartplus

Supporters die gedurende het seizoen mee afreizen naar uitwedstrijden maken kans om seizoenkaartplus houder te worden. Je dient hiervoor meerdere uitwedstrijden te bezoeken en deze verdienste is persoonlijk en geldt één seizoen.

Voordelen Seizoenkaartplus

  • Je krijgt een speciale seizoenkaartplus voor het nieuwe seizoen
  • Je krijgt voorrang bij de aanschaf van kaarten bij een beperkt aantal beschikbare kaarten
  • Je krijgt voorrang bij de aanschaf van autokaarten bij een beperkt aantal parkeerplekken
  • Je krijgt voorrang bij de aanschaf van kaarten bij speciale kaartacties 
  • Je krijgt aan het begin van het seizoen voorrang bij tweedehands kledingverkoop, indien deze beschikbaar is
  • Je krijgt de mogelijkheid om een introducé mee te nemen naar uitwedstrijden (rondom wedstrijd die door de club worden bepaald). Het streven is om dit vooraf in overleg met team wedstrijden en de bezoekende club(s) te bepalen en te communiceren.

Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op met Lotte Kuhnen, SLO van N.E.C. lotte.kuhnen@nec-nijmegen.nl of 06 82  97 65 73

    De Seizoenkaartplus heeft een geldigheidsduur van één seizoen en is persoonsgebonden. N.E.C. houdt te allen tijde het voorrecht om de kaart in te trekken. Deze pluskaart wordt ingetrokken indien de gedragscommissie dit beslist.

    Let op: in het seizoen 2022-2023 beschikken 300 supporters over een seizoenkaartplus, dit in verband met het kleinste bezoekersvak in de Eredivisie. Gezien de vele uitsupporters van N.E.C. dit seizoen kunnen we pas aan het eind van het seizoen aangeven hoeveel uitwedstrijden je moet hebben bezocht om een seizoenkaartplus te krijgen.