Wachtlijst seizoenkaart N.E.C.

De seizoenkaarten voor het seizoen 2021-2022 zijn uitverkocht! De afgelopen maand gingen de laatste seizoenkaarten over de (digitale) toonbank. Online waren de seizoenkaarten al langere tijd niet meer verkrijgbaar en ook de laatste kaarten op de gezinstribune zijn inmiddels verkocht. Aankomend seizoen wordt de selectie van de Nijmegenaren dus aangemoedigd door een volle Goffert!

Het is in jaren niet voorgekomen dat het Goffertstadion is uitverkocht. Een uitverkocht stadion voor wat betreft seizoenkaarten is sowieso uniek voor N.E.C. Zelfs in de Europese jaren was het Goffertstadion niet volledig uitverkocht. Uiteraard worden er plekken vrijgehouden voor de losse verkoop.

Algemeen directeur Wilco van Schaik: “Het is uniek wat er zich de afgelopen weken in Nijmegen heeft afgespeeld. Allereerst natuurlijk omtrent de promotie, maar als je daarna ziet wat dit in de stad losmaakt dan is Eredivisievoetbal iets waar supporters jarenlang naar gesnakt hebben. Onze supporters stonden wekenlang uren in de rij voor een seizoenkaart, dat is prachtig. We willen iedereen graag bedanken voor de steun en tot volgend seizoen in een vol Goffertstadion!”

Wachtlijst

Indien je geen seizoenkaart hebt weten te bemachtigen, is het mogelijk om jezelf op een wachtlijst te zetten. Hierdoor ben jij de eerste die aanspraak maakt op het vaststellen van een plek in het stadion als andere afzien van hun seizoenkaart. Bovendien geeft een inschrijving op de wachtlijst je het voordeel dat je volgend seizoen voorrang krijgt op het aanschaffen van een seizoenkaart ten opzichte van supporters die zich niet middels de wachtlijst hebben ingeschreven.

Seizoenkaart wachtlijst