Algemeen Kaartverkoop

All-time record verkochte seizoenkaarten N.E.C.

  All-time record verkochte seizoenkaarten N.E.C.

Er trekken aankomend seizoen een recordaantal seizoenkaarthouders van N.E.C. ten strijden in een tot de nok toe gevuld Goffertstadion. Eerder deze middag boekte de Nijmeegse club een all-time record met momenteel 9.593 verkochte seizoenkaarten. De komende weken kan dit getal nog oplopen middels het verkopen van kaarten op het familievak en de businesstribune.

Tot vandaag stamde het record uit het seizoen 2007-2008, sinds de verbouwing van het Goffertstadion. Er werden in dat seizoen 9.500 seizoenkaarten verkocht. Een aantal dat in de jaren daarna niet meer werd overtroffen, tot het aantal verkochte seizoenkaarten dat vandaag werd bereikt. Momenteel hebben ook ruim 300 supporters zich ingeschreven op de wachtlijst voor een seizoenkaart.

Luc te Riele, manager Supporterszaken N.E.C., vertelt: “We zijn als club ontzettend trots op hetgeen we de afgelopen weken hebben bereikt. Deze situatie is uniek en dat moeten we onszelf goed beseffen. De seizoenkaarten gingen er vandaag ook weer in rap tempo doorheen. Er zijn momenteel enkel nog kaarten te bemachtigen op familievak D (en de businesstribune), dat kan alleen bij de receptiebalie in het stadion. Dat geeft direct aan hoe groot de club N.E.C. is. We bedanken onze supporters voor hun steun en verwelkomen ze graag aankomend seizoen in een vol Goffertstadion!”

Eredivisie Vrijdag 17 september 2021 Sparta Stadion
Sparta Rotterdam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 12
2 Ajax 10
3 FC Utrecht 7
4 Heerenveen 7
5 Willem II 7
6 NEC 7
7 Feyenoord 6
8 SC Cambuur 6
9 Vitesse 6
10 FC Groningen 5