Kaartverkoop

Clubkaarthouders maken kans op laatste 1.172 kaarten voor bekerfinale

Clubkaarthouders maken kans op laatste 1.172 kaarten voor bekerfinale

Vanaf vandaag 12.00 uur is het voor alle clubkaarthouders mogelijk om een kaart voor de bekerfinale aan te schaffen. N.E.C. vraagt supporters de kaarten zoveel mogelijk online te kopen, om het bestelproces te versnellen en de kans op een kaart te vergroten.

Beschikbare secties

Er gaan om 12.00 uur in totaal nog 1.172 kaarten voor de bekerfinale in de verkoop. De kaarten zijn beschikbaar in de volgende secties en vervoerswijze:

- Sectie lichtgroen (69 beschikbare buskaarten, geen toegang fanplein)
- Sectie donkerblauw (389 beschikbare autokaarten, geen toegang fanplein)
- Sectie grijs (714 beschikbare autokaarten, geen toegang fanplein)

Clubkaart

Als je recentelijk een clubkaart hebt aangevraagd, maar deze nog niet is verwerkt in je N.E.C. Tickets-account, is het niet mogelijk een kaart te kopen. Het verwerken van clubkaartaanvragen is een doorlopend proces. Het heeft dan ook geen zin om te mailen of bellen over de status van je aanvraag.

Zwarthandel

Let op: kaarten voor de bekerfinale kunnen louter aangeschaft worden via de officiële ticketingkanalen van N.E.C. Tribunekaarten die gerelateerd kunnen worden aan zwarthandel worden geblokkeerd en de eigenaar van het kaart wordt de toegang tot het stadion ontzegd. Diegene die een kaart via de officiële weg heeft aangeschaft, maar vervolgens weer op de markt brengt, zal een stadionverbod van achttien maanden en een geldboete van €450,- opgelegd kunnen krijgen door de KNVB.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36