Kaartverkoop

Eerste (kaartverkoop)informatie TOTO KNVB Bekerfinale

Eerste (kaartverkoop)informatie TOTO KNVB Bekerfinale

Na de 1-2 overwinning op SC Cambuur speelt N.E.C. op zondag 21 april om 18.00 uur de finale van de TOTO KNVB Beker in de Rotterdamse Kuip. Hieronder lees je de eerste informatie omtrent de kaartverkoop.

Gezien N.E.C. afhankelijk is van derde partijen en dus nog geen extra duidelijkheid en/of antwoorden kan geven op (extra) vragen omtrent kaartverkoop, heeft het geen zin om telefonisch en/of per mail contact op te nemen. Antwoord op de veelgestelde vragen hebben we onderaan deze pagina opgesomd.

Algemeen

De kaartverkoop voor de finale van de TOTO KNVB Beker start op vrijdag 22 maart 2024. Vóórdat N.E.C. de kaartverkoop kan starten is het afhankelijk van een aantal facetten, waaronder de tegenstander, de overlegmomenten met de KNVB, de gemeenten van Nijmegen en Rotterdam en de veiligheidsdriehoek. Zie hieronder de gedetailleerde tabel:

Datum Wat
Donderdag 29 februari Halve finale || Feyenoord – FC Groningen
Maandag 4 maart 2024 Finalistenoverleg – Vooroverleg
Vrijdag 15 maart 2024 Definitieve vaststelling wedstrijdinformatie
Maandag 18 maart 2024 Kaartverkoopinformatie
Vrijdag 22 maart 2024 Start kaartverkoop

Updates met betrekking tot de kaartverkoop voor de finale van de TOTO KNVB Beker worden via onze website en per mail gecommuniceerd. Wil je er zeker van zijn dat je niks mist? Meld jezelf dan aan via onderstaande button en ontvang bericht zodra er ontwikkelingen zijn met betrekking tot de kaartverkoop.

Houd me op de hoogte!

Veelgestelde vragen

Krijgen seizoenkaarthouders voorrang op de kaartverkoop?
Ja, seizoenkaarthouders hebben voorrang op de kaartverkoop en zijn hierdoor verzekerd van een plek in De Kuip. Het overige verkoopschema volgt via de website zodra hier meer informatie over is.

Heb ik een club-, uit- en/of seizoenkaart nodig om een wedstrijdkaart te kopen?
Het is verplicht om in het bezit te zijn van een N.E.C.-(seizoen)clubkaart*, omdat de KNVB-clubs verplicht 1-op-1 verkoop te doen rondom de TOTO KNVB Bekerfinale. Een specifieke uitkaart is niet nodig.

*Uitzondering: voor N.E.C. Juniors- en Squadleden geldt een 2-op-1 regeling, zodat er per kind een ouder/begeleider mee kan naar de wedstrijd.

Geldt mijn seizoenkaart en/of uitkaart als clubkaart?
Ja, je hoeft geen additionele clubkaart aan te vragen als je in het bezit bent van een seizoenkaart óf een uitkaart.

Ik heb geen clubkaart. Kan ik deze aanvragen?
Vanwege veiligheidsredenen is het momenteel alléén fysiek/persoonlijk mogelijk om een clubkaart aan te vragen op werkdagen tussen 12.00 – 17.00 uur in het Goffertstadion. Het is niet mogelijk om dit online en/of telefonisch te doen. Het kunnen tonen van een legitimatiebewijs en poststuk/officieel schrijven van je huidige woonadres is verplicht.

Hoeveel kaarten zijn er beschikbaar?

De KNVB stelt tenminste 15.000 kaarten beschikbaar voor N.E.C. Dit aantal kan nog stijgen als de definitieve tegenstander en de eventuele vervoersrestricties bekend worden gemaakt.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36