Transfernieuws

Gábor Babos vertrekt bij N.E.C. en tekent bij NAC Breda

Gábor Babos vertrekt bij N.E.C. en tekent bij NAC Breda

Gábor Babos verruilt N.E.C. voor NAC Breda. De 45-jarige keeperstrainer maakte twee jaar geleden de omgekeerde stap, waarbij hij de door een hersenbloeding gevelde keeperstrainer Wilfried Brookhuis opvolgde. In Breda gaat Babos de taken van de naar FC Anderlecht vertrokken Jelle ten Rouwelaar overnemen. Het contract van Babos bij N.E.C. loopt tot 1 juni. 

In maart 2018 keerde Babos, als tijdelijke keeperstrainer, terug binnen de Nijmeegse gelederen. De samenwerking beviel dermate dat het contract voormalig Hongaars international werd verlengd. Gedurende zijn actieve loopbaan kwam Babos eveneens acht seizoenen uit voor N.E.C. 

Algemeen directeur Wilco van Schaik over het vertrek van Babos: ‘’Met Gábor vertrekt er een waardevolle kracht uit onze technische staf. Niet alleen vanwege zijn uitstekende kwaliteiten, maar ook vanwege zijn kennis over de club. Onze keepers en de overige stafleden waren enorm tevreden over zijn functioneren. Toen hij de keuze kreeg tussen twee voetballiefdes heeft hij ervoor gekozen om dichter bij huis te gaan werken en een langdurig contract te tekenen bij NAC Breda. We bedanken Gábor voor zijn inzet en betrokkenheid bij N.E.C. en wensen hem al het succes toe in Breda!’’

Keuken Kampioen Divisie Maandag 1 juni 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
De wedstrijd van de helden

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38