Kaartverkoop

Goffertstadion lastig te bereiken tijdens laatste verlengingsdag

Goffertstadion lastig te bereiken tijdens laatste verlengingsdag

Supporters die hun seizoenkaart in het Goffertstadion willen verlengen, hebben daar nog twee dagen de tijd voor. Bij het stadion zijn er echter op vrijdag 10 juni, de laatste verlengingsdag, een aantal wegen afgesloten en daardoor is de receptie lastiger te bereiken.

Op donderdag 9 en vrijdag 10 juni is er nog de mogelijkheid voor supporters om hun seizoenkaart te verlengen in het Goffertstadion. De receptie zal donderdag tot 20.00 uur geopend blijven om de N.E.C.-aanhang de mogelijkheid te geven om de verlenging in persoon te regelen. Op vrijdag is het stadion helaas minder goed bereikbaar vanwege een evenement in het Goffertpark. Daarvoor worden de nodige wegen afgesloten.

Zo is bijvoorbeeld de Burgemeester Daleslaan tussen de Vossenlaan en de Weg door Jonkerbos afgesloten. Parkeren is alleen mogelijk in de omgeving van het stadion en dus niet op de parkeerplaatsen voor het stadion zelf. Door alle wegafsluitingen is het dan ook raadzaam om te voet of op de fiets te komen. Op vrijdag is het tot 17.00 uur mogelijk om de seizoenkaart in de Goffert te verlengen.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om je seizoenkaart online te verlengen. Dat kan op www.necseizoenkaart.nl tot en met vrijdagavond 10 juni om 23.59 uur.

Oefenduel Woensdag 6 juli 2022 Sportpark De Gelenberg
DIO'30
19:00
N.E.C.

Stand Eredivisie