Algemeen Kaartverkoop

Goffertstadion uitverkocht!

Goffertstadion uitverkocht!

De seizoenkaarten voor het seizoen 2021-2022 zijn uitverkocht! Aan het begin van de middag gingen de laatste seizoenkaarten over de (digitale) toonbank. Het is momenteel enkel voor gezinnen nog mogelijk om, bij de receptie in het Goffertstadion, familiekaarten op vak D te bemachtigen. Aankomend seizoen wordt de selectie van de Nijmegenaren dus aangemoedigd door een volle Goffert!

Het is in jaren niet voorgekomen dat het Goffertstadion is uitverkocht. Een uitverkocht stadion voor wat betreft seizoenkaarten is sowieso uniek voor N.E.C. Zelfs in de Europese jaren was het Goffertstadion niet volledig uitverkocht. Uiteraard worden er plekken vrijgehouden voor de losse verkoop.

Algemeen directeur Wilco van Schaik: “Het is uniek wat er zich de afgelopen weken in Nijmegen heeft afgespeeld. Allereerst natuurlijk omtrent de promotie, maar als je daarna ziet wat dit in de stad losmaakt dan is Eredivisievoetbal iets waar supporters jarenlang naar gesnakt hebben. De supporters staan al wekenlang uren in de rij voor een seizoenkaart, dat is prachtig. We willen iedereen graag bedanken voor de steun en tot volgend seizoen in een vol Goffertstadion!”

Familievak en businesstribune

Enkel op het familievak D (in combinatie met een kinderen (t/m 17 jaar) en op de businesstribune zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Hiervoor dien je een kaart te kopen bij de receptiebalie. Het online bestellen van een seizoenkaart is niet langer mogelijk.

Wachtlijst

Het is mogelijk om jezelf op een wachtlijst te zetten voor wat betreft de aanschaf van een seizoenkaart. Vul in dat geval onderstaande gegevens in.

Seizoenkaart wachtlijst

Eredivisie Zaterdag 9 december 2023 MAC3PARK Stadion
PEC Zwolle
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
7 Sparta R'dam 21
8 Heerenveen 19
9 PEC Zwolle 17
10 Excelsior 16
11 Fortuna Sit. 16
12 NEC 15
13 Heracles 15
14 FC Utrecht 13
15 RKC Waalwijk 13
16 Almere City 13