Kaartverkoop

Informatie kaartverkoop bekerwedstrijd N.E.C. – Roda JC

Informatie kaartverkoop bekerwedstrijd N.E.C. – Roda JC

Op donderdag 2 november neemt N.E.C. het in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd tegen de Limburgers staat in het teken van de eerste ronde in de TOTO KNVB Beker. N.E.C. heeft besloten seizoenkaarthouders tien dagen de mogelijkheid te geven (tot en met woensdag 18 oktober 12.00 uur) om hun seizoenkaartplek gratis te claimen voor deze wedstrijd. Lees nu alle informatie!

Eerder dit seizoen heeft N.E.C. in samenspraak met SV NEC een beleid omtrent de kaartverkoop voor bekerwedstrijden opgesteld. Hierin is meegenomen dat de eerste ronde in de TOTO KNVB Beker standaard gratis wordt aangeboden aan seizoenkaarthouders, mits het een thuiswedstrijd én geen topwedstrijd tegen Vitesse, Ajax, AZ, Feyenoord of PSV betreft. Merendeel van deze clubs spelen Europese wedstrijden, waardoor zij vaak zijn vrijgepleit voor de eerste ronde in het nationale bekertoernooi.

Claim je gratis ticket

Seizoenkaarthouders mogen zoals beschreven gratis naar de wedstrijd N.E.C. – Roda JC. Let op: als seizoenkaarthouder dien je jouw ticket (gratis) te claimen en deze wordt dus niet automatisch aan je toegewezen. De seizoenkaartplekken worden tot woensdag 18 oktober 12.00 uur gereserveerd, vanaf dat moment worden alle niet-geclaimde tickets in de reguliere verkoop aangeboden. Via onderstaand stappenplan lees je hoe je jouw ticket als seizoenkaarthouder kunt claimen.

1. Ga naar:https://tickets.nec-nijmegen.nl/reservations/my
2. Login met jouw gegevens en/of klik op jouw inlognaam
3. Selecteer ‘Mijn reserveringen’
4. Claim hier jouw wedstrijdkaarten

Wedstrijdticket aanschaffen

Vanaf woensdag 18 oktober om 12.00 uur is het voor alle supporters met een seizoen(club)kaart mogelijk om tickets aan te schaffen voor de bekerwedstrijd. De ticketprijs bedraagt €7,50, ongeacht in welk vak je plaatsneemt.

Eredivisie Zaterdag 9 december 2023 MAC3PARK Stadion
PEC Zwolle
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
7 Sparta R'dam 21
8 Heerenveen 19
9 PEC Zwolle 17
10 Excelsior 16
11 Fortuna Sit. 16
12 NEC 15
13 Heracles 15
14 FC Utrecht 13
15 RKC Waalwijk 13
16 Almere City 13