Jong N.E.C.

Jong N.E.C. onderuit in Breda

De beloften van N.E.C. hebben na twee wedstrijden nog altijd geen overwinning kunnen noteren. Maandagavond was Jong NAC Breda op sportpark Heksenwiel met 3-0 te sterk.

De eerste helft leidde tot weinig spektakel in Breda. Beide ploegen stoeiden met het creƫren van kansen, waardoor de 0-0 ook bij rust nog op het scorebord stond. Bij Jong N.E.C. speelden vanuit de hoofdmacht Cas Odenthal, Frank Sturing en Lartley Sanniez mee.

In de tweede helft hielden de ploegen elkaar lang op een gelijkspel, maar was het de thuisploeg die alsnog de ban brak in de slotfase. Toen ging het even hard, want in enkele minuten daarna maakten de gastheren er nog zelfs 3-0 van.

De Nijmegenaren bezetten momenteel de ene laatste positie op de ranglijst. 11 februari speelt Jong N.E.C. tegen Jong FC Groningen, dat derde staat met vijf punten uit drie wedstrijden.