Jong N.E.C.

Jong N.E.C. verliest doelpuntrijk duel

Jong N.E.C. verliest doelpuntrijk duel

De positieve flow van N.E.C., twee wedstrijden winst, werd dinsdagmiddag doorbroken door de beloften van Heracles. Op sportpark De Eendracht werd het na een doelpuntenspektakel 2-5 voor de bezoekers uit Almelo.

De ploegen begonnen evenwichtig aan de wedstrijd, maar het was Heracles die de score opende uit een vrije trap. Doorgaans eerste elftalspeler Mo Osman krulde de bal met een geplaatst schot in de bovenhoek: 0-1. De Nijmegenaren hadden hun antwoord gauw klaar, want direct daarna maakte Lion Kalentjev er 1-1 van.

In de daaropvolgende fase van de wedstrijd werden de bezoekers steeds sterker, en zij drukte dat ook uit in doelpunten. Door twee treffers van Adrian Szoke werd het nog voor rust 1-3.

In de hervatting deelde Heracles de volgende tik uit door de 1-4 (doelpuntemaker: Teun Bijleveld) te maken, waardoor een resultaat voor Ron de Groot en zijn manschappen een erg lastig te klaren klus werd. Ondanks dat Thomas Beekman er nog 2-4 van maakte, werd een verlies niet meer te voorkomen. Dabney Dos Santos maakte het laatste doelpunt van de middag, en tekende daarmee aan voor de eindscore: 2-5.

Na zes wedstrijden staan de Nijmeegse beloften op plek acht van de ranglijst met zes punten. 16 maart reist de ploeg af naar Limburg voor de wedstrijd tegen Jong VVV-Venlo.

Oefenduel Dinsdag 11 augustus 2020 Sportlaan 3 Veldhoven
v.v. UNA
19:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Jong Utrecht 38
12 Den Bosch 35