Kaartverkoop

Kaartverkoopinformatie oefenwedstrijden N.E.C.

Kaartverkoopinformatie oefenwedstrijden N.E.C.

N.E.C. heeft gisteren het seizoen 2019-2020 afgetrapt middels de eerste training van het seizoen. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op dinsdag 2 juli, tegen de Overasseltse Boys. Hierna volgen nog wedstrijden tegen de N.E.C. Amateurs, SF Lotte, Wuppertaler SV, Dio’30, Almere City FC, RKC Waalwijk, De Treffers en tot slot CA Osasuna. Hieronder vind je de kaartverkoopinformatie.

Zoals gezegd opent N.E.C. het seizoen met een wedstrijd op bezoek in Overasselt. Op Sportpark de Passelegt wordt om 19.00 uur afgetrapt. Kaarten zijn zowel online als aan de receptie van het Goffertstadion te bestellen. De normale ticketprijs bedraagt €7,50, kinderen t/m 14 jaar en ouderen van 60+ kunnen kaarten bestellen voor €5,-.

Zelfde ticketprijs

Voor de oefenwedstrijden tegen de N.E.C. Amateurs, Dio’30, RKC Waalwijk en De Treffers gelden dezelfde ticketprijzen als voor de wedstrijd tegen de Overasseltse Boys. Deze tickets kunnen eveneens zowel online als aan de receptie van het Goffertstadion (op doordeweekse dagen van 10.00 – 17.00 uur geopend) worden aangeschaft. Vanaf één à anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijden is het mogelijk om op locatie kaarten aan te schaffen.

CA Osasuna

CA Osasuna, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal, is de spraakmakende tegenstander op de open dag. Tickets kunnen worden aangeschaft voor €10,-, kinderen t/m 17 jaar kunnen kaarten bestellen voor €7,50. Let op : seizoenkaarthouders (seizoen 2019-2020) kunnen kaarten bestellen voor slechts €5,-.

SF Lotte, Wuppertaler SV en Almere City FC

De wedstrijd tegen Almere City FC is besloten en niet toegankelijk voor publiek. Ook de kaartverkoop voor de wedstrijden tegen SF Lotte en Wuppertaler SV loopt niet via N.E.C., maar ter plaatse. Tegen SF Lotte geldt een kaartprijs van €3,- voor kinderen, overige kaarten zijn beschikbaar voor €5,-. Aftrap van het duel vindt plaats in Ankum, adres Bippener Strasse 4. De wedstrijd tegen Wuppertaler SV (adres: Hubertusallee 4, Wuppertal) is te bezoeken voor €10,- (zitplaatsen) en €6,- (staanplaatsen). Tevens verzorgt de Supportersvereniging een busreis (vol = vol). Klik hier voor meer informatie rondom de wedstrijd en busreis: https://necnij.me/BusreisWuppertaler

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31