Transfernieuws

N.E.C. en Club Brugge akkoord over transfer Arnaut Groeneveld

N.E.C. en Club Brugge akkoord over transfer Arnaut Groeneveld

N.E.C. en Club Brugge hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Arnaut Groeneveld naar de Belgische topclub. Met de overgang is een transfersom gemoeid, welke nog verder kan oplopen middels een bonusconstructie. Tevens is er een doorverkooppercentage opgenomen in de overeenkomst.

Technisch directeur Remco Oversier: “De afgelopen periode was er vanuit binnen- en buitenland interesse voor Arnaut, die zich het afgelopen jaar geweldig heeft ontwikkeld bij N.E.C.. Voor Arnaut is dit een mooie vervolgstap in zijn carrière en we zijn uiteraard hartstikke trots op het feit dat hij vanuit ons de stap maakt naar een absolute topclub in België. Dit is een groot compliment voor onze staf, die Arnaut zijn kwaliteiten verder hebben ontwikkeld, maar ook zeker voor onze scouting, die hem in 2016 naar de club hebben gehaald. Met de transfer van Arnaut naar Club Brugge hebben we naast een flinke transfersom ook een goede bonusconstructie en doorverkoop bedongen, waardoor dit ook op de lange termijn een uitstekende deal is voor de club. Wij wensen Arnaut heel veel succes bij Club Brugge en danken hem voor zijn inzet voor N.E.C.”

De 21-jarige Groeneveld maakte in april 2016 de overstap van Jong PSV naar N.E.C., waar hij vanaf september van dat jaar deel uitmaakte van de hoofdmacht. Groeneveld maakte op 10 september 2016 zijn officiële debuut in de thuiswedstrijd tegen PSV (0-4). De vleugelaanvaller speelde in totaal 46 duels voor N.E.C., waarin hij goed was voor 14 goals en 17 assists.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 14 december 2018 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
MVV

Stand Keuken Kampioen Divisie
5 TOP Oss 30
6 Roda JC 28
7 Almere City 28
8 Jong PSV 26
9 Jong Ajax 25
10 NEC 25
11 SC Cambuur 25
12 MVV Maastr. 23
13 Telstar 22
14 FC Volendam 21