Transfernieuws

N.E.C. en Dirk Proper verlengen contract tot 2025

N.E.C. en Dirk Proper verlengen contract tot 2025

N.E.C. heeft overeenstemming bereikt met Dirk Proper over het verlengen van het contract van de 20-jarige middenvelder. Het contract van Proper liep komende zomer af. De nieuwe verbintenis loopt tot de zomer van 2025.

Technisch directeur Carlos Aalbers is verheugd met de contractverlenging van Proper: “We zijn blij dat Dirk en zijn management ervoor hebben gekozen om langer bij N.E.C. te blijven. Dirk is pas twintig jaar, maar heeft toch al veel wedstrijden op het hoogste Nederlandse voetbalniveau gespeeld. Hij kan hier de komende jaren zijn fundament vergroten en zichzelf ontwikkelen van een volwaardige naar een bepalende speler.”

“De afgelopen periode heb ik meerdere gesprekken met de club gevoerd. Uit die gesprekken heb ik de beslissing gemaakt om mijn ontwikkeling verder vorm te geven bij N.E.C. Ik voel me thuis in Nijmegen en heb de gehele jeugdopleiding doorlopen en vervolgens mijn debuut gemaakt in het eerste elftal. Ik kijk ernaar uit ook de komende seizoenen het N.E.C.-tenue te dragen”, aldus Dirk Proper.

Dirk Proper debuteerde op 13 december 2019 in het eerste elftal van N.E.C. In totaal kwam de centrale middenvelder vooralsnog tot 82 officiële wedstrijden voor de Nijmeegse ploeg, hierin kwam hij tot twee treffers en één assist.

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36