Kaartverkoop

N.E.C. maakt eerste seizoenkaartinformatie voor seizoen 2024-2025 bekend

N.E.C. maakt eerste seizoenkaartinformatie voor seizoen 2024-2025 bekend

N.E.C. start in april met de verlengingsperiode van seizoenkaarten voor het seizoen 2024-2025. Met een huidige plek in de subtop van de Eredivisie en het bereiken van de bekerfinale is de club druk bezig om de gestelde doelstelling voor dit seizoen te behalen. Vooruitkijkend naar het nieuwe seizoen is alvast de nodige informatie onder elkaar gezet.

Om direct met de deur in huis te vallen: helaas is het leven voor eenieder afgelopen jaar wederom duurder geworden. Daardoor wordt er voor seizoenkaarthouders komend seizoen een indexatie van €1,- à €2,- per wedstrijd doorgevoerd. Tegelijkertijd streeft N.E.C. continu naar het verbeteren van de wedstrijdbeleving in het Goffertstadion en krijgen supporters bij het verlengen van de seizoenkaart verschillende voordelen.

Nieuwe stadionstoelen

De diepgewortelde wens voor nieuwe stadionstoelen wordt komend seizoen (al dan niet gefaseerd) ingewilligd. De vervanging van de stadionstoelen geeft een frisse en professionele uitstraling van het stadion, wat tegelijkertijd bijdraagt aan de beleving van supporters.

Voordelen en continuering Tweedekans Verkoop

Evenals de afgelopen seizoenen krijg je als seizoenkaarthouder bij N.E.C. het gehele seizoen 10% korting op artikelen in de N.E.C. Fanshop. Daarnaast krijgen supporters, net als de afgelopen seizoenen, gratis toegang tot de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi (mits dit een thuiswedstrijd betreft).

N.E.C. heeft er tevens voor gekozen haar Tweedekans Verkoop te continueren. Afgelopen seizoen was de eerste jaargang dat de verkoopoptie operationeel was en naarmate het seizoen vorderde werd er steeds meer gebruik gemaakt van het platform. Zodoende biedt de club haar supporters deze optie ook het volgende Eredivisieseizoen.

Duurzame seizoenkaart

Vanaf komend seizoen gaat N.E.C. volledig werken met de digitale seizoenkaart. Zo heb jij altijd toegang tot jouw digitale seizoenkaart met de N.E.C. Ticket App. Wil je als supporter tóch gebruik blijven maken van een hardcard seizoenkaart? Dan is dat tegen bijbetaling van €10,- mogelijk.

Onderstaand vind je het prijzenoverzicht voor het komende seizoen.

*In bovenstaande afbeelding ontbreekt 'Vak E' bij de KION gezinstribune/gezinsvakken. Vanzelfsprekend zal deze ook in het nieuwe seizoen blijven bestaan.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36