Transfernieuws

N.E.C. neemt Paolo Sabak over van KRC Genk

N.E.C. neemt Paolo Sabak over van KRC Genk

N.E.C. heeft zich versterkt met Paolo Sabak. De Belgisch jeugdinternational (19) komt over van KRC Genk en tekent een contract dat hem voor vier seizoenen aan de Nijmeegse ploeg verbindt. Sabak maakt transfervrij de overstap, wel is er een doorverkooppercentage overeengekomen.

Sabak maakte al op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van KRC Genk. Technisch directeur Remco Oversier over de aanwinst: ‘’Paolo is een lichtvoetige, creatieve middenvelder die graag aan de bal is. Tevens kan hij in een vrije rol op de vleugels uit de voeten, waardoor we daar ook weer een extra optie hebben. Hij zal de komende seizoenen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen ons eerste elftal met als doel uit te groeien tot een belangrijke kracht binnen de club.’’

‘’Ik ben heel trots dat ik wedstrijden voor N.E.C. mag gaan spelen. Het is voor mij een groot avontuur en ik heb al veel goede verhalen gehoord over de trouwe supporters. In combinatie met dit stadion hoop ik dat we tot grootse prestaties in staat zijn.’’ aldus Sabak.

Voorbereiding Vrijdag 26 juli 2019 Sportpark de Kamp
N.E.C.
19:00
RKC Waalwijk

Stand Keuken Kampioen Divisie