Transfernieuws

N.E.C. verhuurt Ole Romeny aan Willem II 

N.E.C. verhuurt Ole Romeny aan Willem II 

Ole Romeny vertrekt bij N.E.C. De 20-jarige spits tekende vandaag een huurcontract tot het einde van dit seizoen bij Willem II. De Tilburgers hebben in de deal eveneens een optie tot koop bedongen. Romeny sluit per direct aan bij de Brabantse ploeg. 

Algemeen directeur Wilco van Schaik: “We hebben de afgelopen periode veel en lange gesprekken gevoerd met Ole en zijn management in het kader van zijn ontwikkeling. Hierin hebben we samen een bewuste keuze gemaakt door hem in een andere omgeving die volgende stap in zijn ontwikkeling te laten zetten. Wij denken dat Willem II een club is waar hij zich, gezien zijn kwaliteiten, verder kan ontplooien. Soms geeft een andere omgeving je net dat extra zetje in de rug en we hopen dat dit ook voor Ole geldt. We wensen hem veel succes in Tilburg!” 

Romeny kwam vooralsnog tot 64 officiële duels in het shirt van N.E.C., hierin was hij goed voor tien doelpunten en acht assists. Met zijn transfer is hij de volgende speler die de jeugdopleiding van de Nijmegenaren heeft doorlopen en nu de stap zet naar de Eredivisie.  

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31