Transfernieuws

N.E.C. versterkt zich na transferperiode met Mike Trésor Ndayishimiye

N.E.C. versterkt zich na transferperiode met Mike Trésor Ndayishimiye

N.E.C. heeft zich na de transferperiode weten te verzekeren van de diensten van de Belgische aanvaller Mike Trésor Ndayishimiye. De 19-jarige aanvaller komt transfervrij over van Anderlecht en tekent voor drie seizoenen in de Keizerstad.

Remco Oversier licht de komst van Mike Trésor toe: “Mike Trésor is een snelle en technisch vaardige voorhoedespeler, welke op alle posities voorin uit de voeten kan, maar in eerste instantie voor de rechterflank in beeld komt. Hij heeft zowel in de opleiding van Anderlecht als bij de nationale jeugdelftallen van België laten zien over een neusje voor de goal te beschikken. De komende jaren krijgt Mike Trésor, net als onze eigen jonge jongens en eerder aangetrokken talenten, de tijd en ruimte om zijn talent bij ons verder te ontwikkelen, waarbij we hopen en verwachten dat hij zich zal ontwikkelen tot een belangrijke speler voor N.E.C.”

“Ik ben blij en trots om de komende drie seizoen voor N.E.C. uit te mogen komen,” aldus Mike Trésor. “De club heeft een duidelijke visie en in de gesprekken die ik met de leiding heb gevoerd ben ik enthousiast geraakt over het pad dat ze voor mij voor ogen hebben. Bij de club hebben zich al diverse aanvallers goed ontwikkeld en een mooie stap gemaakt. Ik ben er enorm op gebrand om hier eenzelfde ontwikkeling door te maken. Ik kijk uit naar mijn eerste speelminuten in het rood, groen en zwart.”

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31