Kaartverkoop

Nieuw: N.E.C. Fieldseats, bekijk een wedstrijd langs de lijn

Nieuw: N.E.C. Fieldseats, bekijk een wedstrijd langs de lijn

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een thuiswedstrijd van N.E.C. langs de lijn bij te wonen? Dat kan vanaf nu! De Nijmegenaren ontvangen op zondag 10 maart sc Heerenveen in het Goffertstadion en jij kunt exclusieve kaarten voor de fieldseats bemachtigen voor dit duel. Na een succesvolle pilot tegen Sparta Rotterdam gaan er voor het duel met de Friezen 40 tickets in de verkoop.

De N.E.C. Fieldseats maken de belevenis van een voetbalwedstrijd in het Goffertstadion nog unieker. Supporters op de fieldseats zitten strak langs het veld; dichterbij de spelers van N.E.C. komt een toeschouwer niet.

Tijdens de ontmoeting met Sparta in speelronde 23 van de Eredivisie is er een succesvolle pilot gedraaid in het Goffertstadion. Twintig genodigden genoten van de wedstrijd op de fieldseats. Wegens het grote succes wordt er voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen uitgebreid naar veertig zitplekken. Het doel is om de vraag naar fieldseats in kaart te brengen, om de exclusieve stadionplekken volgend seizoen standaard bij thuiswedstrijden aan te kunnen bieden.

Tickets voor de N.E.C. Fieldseats voor het duel met de Friezen zijn uitverkocht!

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36