Algemeen Kaartverkoop

Scoor vanaf morgen jouw seizoenkaart van N.E.C.

Scoor vanaf morgen jouw seizoenkaart van N.E.C.

Vanaf morgenochtend om 10.00 uur is het weer mogelijk om een seizoenkaart van N.E.C. aan te schaffen. De verlengperiode zit erop, waardoor supporters vanaf morgen een vrije keuze kunnen maken uit de nog beschikbare plekken in het Goffertstadion. Onderstaand zijn er nog enkele informatieve punten opgesomd.

Het aanschaffen van een seizoenkaart kan vanaf morgen zowel online als bij het Goffertstadion. In tegenstelling tot de afgelopen weken, waarbij nieuwe seizoenkaarthouders enkel een kaart konden bemachtigen op locatie, kunnen supporters dit morgen weer online doen middels een ticketingaccount.

Familievakken

Om een seizoenkaart aan te schaffen op de familievakken D en E is het wel noodzakelijk om langs te komen bij de receptiebalie in het Goffertstadion. Vanwege het grote aantal verkochte seizoenkaarten is er door N.E.C. besloten deze vakken te reserveren voor families en gezinnen, waar de vakken de afgelopen seizoenen ook voor diende.

Recordaantal seizoenkaarten

Het recordaantal verkochte seizoenkaarten van N.E.C. stamt uit het jaar 2007-2008. Er werden in dat seizoen 9.500 seizoenkaarten verkocht. Op dit moment staat de seizoenkaartteller, inclusief business- en relatiekaarten, op iets minder dan 8.500 verkochte seizoenkaarten. Morgen gaan er iets meer dan elfhonderd seizoenkaarten in de verkoop, waardoor er een nieuw recordaantal verkochte seizoenkaarten kan worden bereikt. Wees er dus snel bij, want op = op.

Eredivisie Vrijdag 17 september 2021 Sparta Stadion
Sparta Rotterdam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 12
2 Ajax 10
3 FC Utrecht 7
4 Heerenveen 7
5 Willem II 7
6 NEC 7
7 Feyenoord 6
8 SC Cambuur 6
9 Vitesse 6
10 FC Groningen 5