Algemeen Kaartverkoop

Scoor vanaf morgen jouw seizoenkaart van N.E.C.

Scoor vanaf morgen jouw seizoenkaart van N.E.C.

Vanaf morgenochtend om 10.00 uur is het weer mogelijk om een seizoenkaart van N.E.C. aan te schaffen. De verlengperiode zit erop, waardoor supporters vanaf morgen een vrije keuze kunnen maken uit de nog beschikbare plekken in het Goffertstadion. Onderstaand zijn er nog enkele informatieve punten opgesomd.

Het aanschaffen van een seizoenkaart kan vanaf morgen zowel online als bij het Goffertstadion. In tegenstelling tot de afgelopen weken, waarbij nieuwe seizoenkaarthouders enkel een kaart konden bemachtigen op locatie, kunnen supporters dit morgen weer online doen middels een ticketingaccount.

Familievakken

Om een seizoenkaart aan te schaffen op de familievakken D en E is het wel noodzakelijk om langs te komen bij de receptiebalie in het Goffertstadion. Vanwege het grote aantal verkochte seizoenkaarten is er door N.E.C. besloten deze vakken te reserveren voor families en gezinnen, waar de vakken de afgelopen seizoenen ook voor diende.

Recordaantal seizoenkaarten

Het recordaantal verkochte seizoenkaarten van N.E.C. stamt uit het jaar 2007-2008. Er werden in dat seizoen 9.500 seizoenkaarten verkocht. Op dit moment staat de seizoenkaartteller, inclusief business- en relatiekaarten, op iets minder dan 8.500 verkochte seizoenkaarten. Morgen gaan er iets meer dan elfhonderd seizoenkaarten in de verkoop, waardoor er een nieuw recordaantal verkochte seizoenkaarten kan worden bereikt. Wees er dus snel bij, want op = op.

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36