Kaartverkoop

Seizoenkaarthouders gratis toegang tot eerste ronde play-offs

Seizoenkaarthouders gratis toegang tot eerste ronde play-offs

N.E.C. weet zich na de overwinning van afgelopen vrijdag verzekerd van deelname aan de play-offs. Zowel de tegenstander als de speeldatum van de thuiswedstrijd is nog niet bekend, maar de prijzen voor het bezoeken van de play-offs zijn wel bekend.

Seizoenkaarthouders gratis toegang tot eerste ronde

De eerste ronde, welke gespeeld wordt op 10 en 14 mei, is gratis te bezoeken voor alle seizoenkaarthouders. Met de huidige seizoenkaart kan het duel ‘gewoon’ bezocht worden. Eventuele extra losse kaarten zijn verkrijgbaar voor het regulier geldende tarief. Als N.E.C. deze ronde eventueel nog overslaat naar aanleiding van de gespeelde wedstrijden van aanstaande vrijdag, dan krijgen seizoenkaarthouders 50% korting in de volgende rondes.

Eventuele vervolgrondes 50% korting voor seizoenkaarthouders
Indien N.E.C. verder komt in de play-offs behouden seizoenkaarthouders vanaf de halve finale voordeel ten opzichte van de reguliere kaartverkoop. Zowel in de eventuele halve finale als in de finaleronde kunnen seizoenkaarthouders een toegangsbewijs voor hun eigen stoel aanschaffen met 50% korting. Dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de wedstrijden, de wedstrijddag niet meegerekend. Hierna worden de plaatsen vrijgegeven, maar blijft het recht tot kopen van een wedstrijdkaart met 50% korting staan.

Uitzondering: Seizoenkaartplus houders hebben tevens recht op gratis toegang tot de eventuele finale van de play-offs.

Gratis toegang tot play-offs voor seizoenkaart verlengers en nieuwe seizoenkaarthouders
Vanaf volgende week is het mogelijk voor seizoenkaarthouders om hun seizoenkaart te verlengen. Ook is het vanaf dan mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen. Supporters die hun seizoenkaart verlengen/aanschaffen tijdens de play-offs hebben vanaf het moment van aanschaffen recht op gratis toegang tot de play-offs. Hiervoor ontvangt men informatie zodra men de seizoenkaart heeft betaalt.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36