Kaartverkoop

Verkoop oefenwedstrijden N.E.C. gestart

Verkoop oefenwedstrijden N.E.C. gestart

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent dat N.E.C. zich op mag maken voor de eerste (oefen)wedstrijden van het seizoen. Op 24 juni meldt de selectie zich voor het eerst in Nijmegen, waarna op woensdag 26 juni de eerste openbare training zal plaatsvinden. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op dinsdag 2 juli, tegen de Overasseltse Boys. Hierna volgen nog wedstrijden tegen de N.E.C. Amateurs, SF Lotte, Wuppertaler SV, Dio’30, Almere City FC, RKC Waalwijk, De Treffers en tot slot CA Osasuna. Hieronder vind je de kaartverkoopinformatie van de wedstrijden die al in de verkoop zijn gegaan.

Zoals gezegd opent N.E.C. het seizoen met een wedstrijd op bezoek in Overasselt. Op Sportpark de Passelegt wordt om 19.00 uur afgetrapt. Kaarten zijn zowel online als aan de receptie van het Goffertstadion te bestellen. De normale ticketprijs bedraagt €7,50, kinderen t/m 14 jaar en ouderen van 60+ kunnen kaarten bestellen voor €5,-.

Zelfde ticketprijs

Voor de oefenwedstrijden tegen de N.E.C. Amateurs, Dio’30, RKC Waalwijk en De Treffers gelden dezelfde ticketprijzen als voor de wedstrijd tegen de Overasseltse Boys. Deze tickets kunnen eveneens zowel online als aan de receptie van het Goffertstadion (op doordeweekse dagen van 10.00 – 17.00 uur geopend) worden aangeschaft. Vanaf één à anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijden is het mogelijk om op locatie kaarten aan te schaffen.

CA Osasuna

Vanmiddag is de kaartverkoop voor de wedstrijd tegen CA Osasuna gestart. De Spaanse ploeg, die afgelopen seizoen promoveerde naar de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal, is de spraakmakende tegenstander op de open dag. Tickets kunnen worden aangeschaft voor €10,-, kinderen t/m 17 jaar kunnen kaarten bestellen voor €7,50. Let op : seizoenkaarthouders (seizoen 2019-2020) kunnen kaarten bestellen voor slechts €5,-. Junior- en Squadleden ontvangen op een later moment een mail met meer informatie over de wedstrijd tegen CA Osasuna.

SF Lotte, Wuppertaler SV en Almere City FC

De kaartverkoopinformatie voor de wedstrijden tegen SF Lotte, Wuppertaler SV en Almere City FC is nog niet bekend. Deze informatie zal op een later via onze kanalen worden gecommuniceerd.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38