NIEUWS

N.E.C. Onder 21 pakt verdienstelijk punt bij koploper Feyenoord

datum icoon 24-02-2024
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. O.21 heeft de leeftijdsgenoten van Feyenoord Rotterdam zaterdagmiddag het eerste puntverlies van de tweede seizoenshelft bezorgd. De Nijmegenaren hielden de hele wedstrijd stand: 0-0.

In Rotterdam was Feyenoord over de hele wedstrijd gezien de sterkere ploeg. De Rotterdammers, met oud-N.E.C’ers Luc Netten en Joep van der Sluijs in de basisopstelling, kregen bijvoorbeeld veertien corners tegenover één voor N.E.C. Rijk Janse hield zijn doel met verve schoon.

Des te meer kansen Feyenoord onbenut aan zich voorbij liet gaan, hoe meer geloof er ontstond in meer dan één punt voor de Nijmegenaren. Zij beten dan ook sporadisch van zich af en kregen via Maxim van Peer en Selim Can Sönmez enkele mogelijkheden. Ook de doelman van Feyenoord stond zijn mannetje op sportpark Varkenoord.

Met het punt is N.E.C. na vier speelronden van de nul af. Volgende week ontmoeten de Nijmegenaren SC Cambuur op sportcomplex De Eendracht (14.45 uur).

Opstelling N.E.C: Rijk Janse; D’Leanu Arts, Thomas Reinders, Daan Maas, Tymen Niekel; Nils Rossen, Omar Mohamedhoesein, Kas de Wit; Selim Can Sönmez, Bo Geurts, Maxim van Peer