Regels vervoer uitwedstrijden

Het animo voor uitwedstrijden onder de N.E.C.’ers is groot. Om iedereen die N.E.C. achterna reist goed te informeren staan hieronder de geldende regels opgesomd:

Auto- en buskaarten
Enkel personen met een autokaart mogen deze omwisselen voor een wedstrijdkaart. Personen met een buskaart kunnen alleen per bus afreizen.

Vervoersregels bus

- Draag te allen tijde een geldig legitimatiebewijs op zak;
- Bij de instapprocedure wordt het ticket gescand door een steward;
- Roken in de bus is niet toegestaan, bij reizen langer dan één uur zal er onderweg een stop plaatsvinden;
- Supporters dienen een kwartier voor vertrek aanwezig te zijn bij het Goffertstadion (de juiste vertrektijden worden in de ‘infomail’ daags voor de wedstrijd gecommuniceerd);
- Houd de bus schoon. We vragen je om de bus schoon en netjes achter te laten wanneer we weer terug zijn bij het Goffertstadion. Simpelweg omdat dit zo hoort, maar ook om klachten en boetes te voorkomen en te zorgen dat we alle uitwedstrijden gebruik kunnen maken van onze busmaatschappij.
- Houd het schoon op de stoplocatie. We vragen je om niet te wildplassen en geen afval achter te laten.
Namens de club doen we het nadrukkelijke verzoek om je in de bus te houden aan bovenstaande regels. Na afloop van de eerste uitwedstrijden in het seizoen 2022-2023 zijn er een aantal bussen met vernielingen teruggekomen in Nijmegen. Als club zijn wij genoodzaakt om de (schoonmaak)kosten hiervan te verhalen op de inzittenden.

Verkoop van drank en etenswaren
De SV NEC verzorgd de verkoop in de bussen. Elke supporter krijgt de mogelijkheid om blikjes bier (18+) te kopen voor de heenreis, dit is eveneens mogelijk op de terugreis. Naast bier is het ook mogelijk om blikjes fris en etenswaren aan te schaffen tijdens zowel de heen- als terugreis. Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen in de bus.

 Vervoersregels auto
- Draag te allen tijde een geldig legitimatiebewijs op zak;
- De autokaart is je omwisselbiljet;
- Het omwisselbiljet dient op de juiste plek en tijd te worden omgewisseld, dit wordt via de ‘infomail’ gecommuniceerd;
- Het omwisselbiljet is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan een ander;
- Bij het omwisselen wordt jouw omwisselbiljet gescand door een steward van N.E.C., daarna dien je jouw legitimatiebewijs te laten zien. Jouw legitimatiebewijs dient overeen te komen met de naam op het omwisselbiljet;
- De auto’s dienen te worden geparkeerd op de daarvoor aangewezen parkeerplaats, deze wordt via de infomail gecommuniceerd;
- Houd het schoon op de omwissellocatie en parkeerplaats. We vragen je om niet te wildplassen en om geen afval achter te laten. Simpelweg omdat dit zo hoort, maar ook om klachten te voorkomen en te zorgen dat we in de toekomst wederom van deze parkeerplaats gebruik kunnen maken.

Voorkom dronkenschap
We hebben je er graag bij op de tribune, dus vermijdt het risico dat je vanwege dronkenschap de toegang tot de bus en/of het stadion wordt geweigerd.

Begeleiding en overige medewerkers
Elke wedstrijd wordt begeleid door stewards van N.E.C. Zij zijn er voor jouw veiligheid, maar ook en vooral om goede service te verlenen. Daarnaast zijn er in en rond het bezoekersvak altijd meerdere medewerkers van N.E.C. aanwezig bij wie je terecht kunt voor alle vragen en opmerkingen.

Problemen, vragen of opmerkingen?
Het kan gebeuren dat je jouw kaart voor een uitwedstrijd bent verloren of jij nog een vraag hebt over jouw ticket. Neem dan tijdig contact op met de ticketingafdeling van N.E.C. via ticketing@nec-nijmegen.nl.