Informatie tegemoetkoming gemiste duels

Informatie tegemoetkoming gemiste duels

Eind april communiceerde de CED (Coöperatie Eerste Divisie) dat er op 12 mei duidelijkheid zou worden verschaft omtrent aangeschafte wedstrijdtickets. De seizoenkaarthouders, businessclubleden en supporters die reeds tickets hebben aangeschaft voor minimaal één van de resterende wedstrijden van het seizoen 2019-2020 ontvangen vandaag een mail over een tegemoetkomingsregeling.

Oproep tot steun
De afgelopen periode zijn alle betaald voetbalclubs en organiserende competities in gesprek gegaan om tot een besluit over tegemoetkoming te komen. Het tegemoetkomen van alle supporters die (minimaal) één ticket hebben aangeschaft heeft grote financiële gevolgen voor N.E.C., vandaar dat de club haar supporters de optie geeft om Rood-Groen-Zwart te steunen en af te zien van een tegemoetkoming. Zowel van supportersgroepen als supporters hebben we al veel positieve berichten ontvangen dat zij zullen afzien van een financiële tegemoetkoming, waarvoor we als club enorm dankbaar zijn. Kies jij voor deze optie, dan hoef je niets in te vullen. Ook onderstaand formulier hoeft in dat geval niet naar N.E.C. retour te worden gestuurd.

Opties
N.E.C. kan en wil echter niet voor haar supporters beslissen hoe de club het seizoen financieel moet afronden. Om die reden biedt N.E.C. haar supporters verschillende opties. Bovengenoemd werd de eerste optie al ter sprake gebracht: het afzien van een tegemoetkoming. We willen je graag vragen achter ons te blijven staan, maar als jij het nodig hebt, staan we ook achter jou. Daarom bieden we onze supporters een tweede optie aan. Dit is een tegemoetkoming middels wedstrijdtickets voor het aantal gemiste wedstrijden van het seizoen 2019-2020. Dit geldt voor zowel thuis- als uitwedstrijden. Indien jij je aangevraagde vouchercode een jaar na dato niet hebt gebruikt, heb je de mogelijkheid om gedurende juni 2021 je geleden verlies in geld om te zetten.

Tegemoetkoming
Wil je tegemoetgekomen worden? Seizoenkaarthouders en supporters die tickets hebben aangeschaft voor tenminste één van de resterende wedstrijden van het seizoen 2019-2020 hebben de mogelijkheid om een formulier in te leveren bij N.E.C., waarvoor zij hun keuze voor tegemoetkoming kenbaar kunnen maken. Het formulier is hier te downloaden of hieronder in te vullen.

Het ingevulde formulier dient vóór 1 juni 2020 ingediend te worden bij N.E.C. Dit kan zowel digitaal (onderstaand) als per post, download het formulier hier. Stuur het formulier per e-mail naar ticketing@nec-nijmegen.nl of onderstaand postadres. Na 1 juni 2020 vervalt je recht op tegemoetkoming.

N.E.C. Nijmegen
Postbus 6562
6503 GB Nijmegen

Informatie omtrent het verlengen van seizoenkaarten wordt op een later moment gecommuniceerd.

Ontzettend bedankt voor jouw steun, hopelijk tot snel in onze Goffert!


* Ik ontvang een tegemoetkoming in de vorm van een voucher voor wedstrijdticket(s) van de club, bijvoorbeeld:

·         Ik heb een seizoenkaart en ontvang vijf vrijkaarten voor het seizoen 2020/’21

·         Ik heb een wedstrijdticket en ontvang toegang tot dezelfde of een vergelijkbare wedstrijd in het seizoen 2020/’21