N.E.C. en Robey lanceren thuistenue 2023-2024

N.E.C. en Robey lanceren thuistenue 2023-2024

N.E.C. heeft het nieuwe thuistenue voor seizoen 2023-2024 gelanceerd in de Stevenskerk in Nijmegen. Onder toeziend oog van zo'n 400 seizoenkaarthouders en businessclubleden presenteerde Bart van Rooij het volledige tenue dat in samenwerking met nieuwe kledingleverancier Robey Sportswear is ontwikkeld.

Tijdens de 'Grootste VrijMiBo van Nijmegen', onderdeel van de activiteitenweek 'N Wรจรจkske Krupe!, heeft N.E.C. het thuistenue van de Nijmegenaren voor het nieuwe seizoen gelanceerd. Met details als 'Dat zijn onze kleuren' en het wapen van Nijmegen op het shirt is in samenwerking met Robey Sportswear getracht een uniek balkenshirt te lanceren. Met een zwarte 'mesh' aan de zijkant en de tweekoppige adelaar als 'dampatroon' heeft het thuisshirt ook komend seizoen een creatieve touch. Bovendien keren de spelersnamen terug op de rug van het shirt!

Het thuistenue is met ingang van het nieuwe seizoen te koop in de N.E.C. Fanshop. Tot die tijd zal N.E.C. de merchandise die in samenwerking met Legea is ontwikkeld verkopen in de N.E.C. Fanshop in het Goffertstadion.