N.E.C. presenteert esporters voor seizoen 2023-2024

N.E.C. presenteert esporters voor seizoen 2023-2024

De KPN eDivisie 2023-2024 staat op het punt van beginnen. Dat betekent ook dat N.E.C. haar selectie voor de competitie bekend maakt. Het team dat N.E.C. dit seizoen in de eDivisie gaat vertegenwoordigen bestaat uit Jens van den Akker, Mounir El Kahtaoui en Berat Çepe.

Van den Akker heeft al ervaring in de eDivisie. Hij kwam eerder al uit voor Feyenoord en Go Ahead Eagles. Ook El Kahtaoui stond eerder onder contract bij een BVO. Hij droeg vorig seizoen het shirt van Excelsior, maar tot een debuut in de eDivisie kwam het nog niet. Voor Çepe is het voor het eerst dat hij de kleuren van een club gaat verdedigen.

Naast het contracteren van de drie nieuwelingen, verlengde N.E.C. het contract met haar partner ECV esports. Na de samenwerking van de afgelopen seizoenen, behoudt de Nijmeegse club EVC esports als partner voor zaken rondom de eDivisie. Het contract is met tenminste een jaar verlengd. Jim Lehmann, CEO ECV esports, vertelt: “Samenwerken met N.E.C. in de eDivisie is iets waar we bijzonder trots op zijn. Het verlengen van onze samenwerking bevestigt het wederzijdse vertrouwen en de gezamenlijke visie op succes. We kijken uit naar nog een jaar vol passie, groei en overwinningen. Met deze drie talentvolle jongens hebben wij hier alle vertrouwen in.”