N.E.C. stapt over naar nieuw ticketingsysteem

N.E.C. stapt over naar nieuw ticketingsysteem

N.E.C. maakt deze week de overstap naar het ticketingsysteem van Ormer ICT. Door het gebruiksvriendelijke ticketingsysteem van Ormer ICT, genaamd Tymes4, wordt het voor supporters gemakkelijker om tickets te bestellen. De voorgaande jaren werkte de Nijmeegse club samen met Seatgeek.

Door de overstap is het momenteel niet mogelijk om (online) tickets voor thuis- en uitwedstrijden van N.E.C. te bestellen. Dit geldt ook voor het aanschaffen van seizoen- en clubkaarten gedurende deze periode. De omzetting naar het nieuwe systeem zal ongeveer anderhalve week in beslag nemen en de verkoop voor de wedstrijden tegen Feyenoord, Excelsior en Go Ahead Eagles zal op maandag 26 september van start gaan.

N.E.C. kiest voor dit platform omdat het efficiƫnt is ingericht, ontwikkeld op basis van moderne technieken en specifiek is ontworpen om in zowel de behoefte van de supporters als de club te voorzien. Gebruikersgemak en efficiƫntie zijn van groot belang.

In de week voorafgaand aan de lancering volgt nog een informatiemail met hierin een overzicht van de belangrijkste veranderingen. Het nieuwe ticketsysteem maakt het aanschaffen van tickets gebruiksvriendelijker en draagt bij aan versnellen van het orderproces voor alle N.E.C.-supporters.