Verleng jouw seizoenkaart in de Stevenskerk!

Verleng jouw seizoenkaart in de Stevenskerk!

Volgende week start de verlengingsperiode van seizoenkaarten voor het komende seizoen. En wel op een hele speciale locatie: de Stevenskerk. Vanaf maandag 24 april kunnen seizoenkaarten, enkel tijdens ’N Wèèkske Krupe, al worden verlengd in de grootste kerk van Nijmegen. Indien seizoenkaarthouders niet aanwezig kunnen zijn in deze bijzondere week: niet getreurd. Vanaf maandag 1 mei tot en met woensdag 31 mei zijn de plekken ook online te bemachtigen.

Aanstaande maandag om 12.00 uur openen we de deuren van de Stevenskerk. Vanaf dat moment zijn seizoenkaarthouders welkom om hun seizoenkaart te verlengen. Tevens krijgt iedereen die zijn of haar seizoenkaart in de kerk verlengt een ‘sneak preview’ op het thuisshirt voor het seizoen 2023-2024! Eén tip geven we je alvast: Rood, Groen, Zwart, 𝙙𝙖𝙩 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙠𝙡𝙚𝙪𝙧𝙚𝙣!

Onderstaand vind je het prijzenoverzicht voor het komende seizoen.


Wijziging Goffertstadion vakken G/H en J

Vanaf volgend seizoen wordt er een wijziging doorgevoerd in het Goffertstadion. ‘Vak J’ wijzigt in een volledig sta-vak en ‘Vak Sta G/H’ wordt teruggebracht naar enkel zitplekken. Dit alles in het teken van een nóg betere sfeerbeleving in het stadion. Alle (huidige) seizoenkaarthouders van de desbetreffende vakken zijn vorige week op de hoogte gebracht van deze wijziging en kunnen nog tot zaterdag 16.00 uur reageren op hun voorkeursplek voor het seizoen 2023-2024.

'N Wèèkske Krupe

Hopelijk zien we je volgende week in de Stevenskerk! Heb jij je al aangemeld voor één van de activiteiten? Via onderstaande button kun jij je aanmelden voor N.E.C. Late Night, de kindermiddag of de Grootste VrijMiBo van Nijmegen! Uiteraard ben je ook welkom bij de kick-off op maandag 24 april om 12.00 uur om als eerste jouw seizoenkaart in de Stevenskerk te verlengen!

Aanmelden