NIEUWS

Bied mee op wedstrijd gedragen shirts N.E.C. – PSV

datum icoon 05-04-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Als partner van het European Football Development Network (EFDN) en in samenwerking met N.E.C. Maatschappelijk, organiseert N.E.C. deze week een shirtveiling van wedstrijd gedragen shirts van de wedstrijd N.E.C. – PSV. De veiling is deze week van start gegaan en loopt nog tot vrijdag 7 april. De opgehaalde gelden uit de veiling komen ten goede voor het Elektrisch Rolstoelvoetbal van N.E.C. Maatschappelijk, waarmee N.E.C. eerder dit jaar al landelijke zichtbaarheid kreeg.

N.E.C. Maatschappelijk wil komend seizoen nóg meer jongeren de kans bieden om middels dit project toch zelf te kunnen voetballen. De gelden die worden opgehaald uit deze veiling, worden gestoken in het doorontwikkelingen van Elektrisch Rolstoelvoetbal bij N.E.C., zo moet er onder andere worden geïnvesteerd in de organisatie, begeleiding en de aanschaf van nieuwe materialen.

Bied nu mee!

EFDN

N.E.C. is maatschappelijk partner van EFDN. Aan de hand van gezamenlijke Europese projecten, uitwisselingsprogramma's voor medewerkers, vrijwilligers en deelnemers wordt de kwaliteit van de lokale projecten en activiteiten versterkt. De aantrekkingskracht van het voetbal wordt bij deze internationale samenwerkingsvorm ingezet om samen oplossingen aan te reiken op het gebied van educatie, sociale participatie, gezondheid en jeugdwerkloosheid.