NIEUWS

Jubileum N.E.C. Juniors in Ouwehands Dierenpark daverend succes

datum icoon 10-05-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Samen met ruim 900 gasten is er afgelopen zondag een onvergetelijk jubileum van de N.E.C. Juniors gevierd. In het Ouwehands Dierenpark hebben alle kinderen van de kidsclub herinneringen voor het leven gemaakt. Met dank aan vrijwilligers, N.E.C.-selectie, Jochem van Gelder én de mensen van het Ouwehands Dierenpark werd het een dag om nooit te vergeten.

De dag begon om 10.00 uur toen alle leden een N.E.C.-tasje ontvingen met een plattegrond voor een speurtocht en uiteraard een smakelijke versnapering. In het hele park waren verschillende Bikkels verstopt; aan de kinderen de taak om ze allemaal te vinden! Om 12.30 uur waren alle leden welkom om de zeeleeuwenshow te aanschouwen. De show werd afgesloten door niemand minder dan Jochem van Gelder en Bamboo Bill. Daarnaast waren de N.E.C.-selectie en Marcel Boekhoorn aanwezig. Tijdens de show werden ook nog drie gelukkige winnaars uitgeroepen van de kleurplatenwedstrijd.

Voor en na de show waren er lunchmomenten geregeld waar er voor iedereen wat te eten en drinken klaar stond in het N.E.C.-home. Naast de eerdergenoemde activiteiten in het park wisten leden ook alle handtekeningen te scoren van onze spelers op hun handtekeningenposter en was Bikkel overal aanwezig om met iedereen op de foto te gaan.

Via deze weg willen we iedereen van harte bedanken voor de prachtige dag. Zonder onze leden en familie, vrijwilligers, sponsoren, Marcel Boekhoorn en spelers- en staf hadden we er niet zo een groot feest van kunnen maken. Dat hebben we aan jullie te danken!

We zijn inmiddels weer druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomend seizoen, waarbij er weer veel leuke uitjes op het programma staan. We kunnen niet wachten jullie weer te verwelkomen!

Wil jij ook lid worden of ken je iemand die je een lidmaatschap van de leukste kidsclub van Nederland gunt? Meld je dan hier aan