NIEUWS

Jump mee bij Jumpsquare Nijmegen!  

datum icoon 03-10-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Al meerdere jaren hebben we samen activiteiten georganiseerd met en bij Jumpsquare Nijmegen. Het afgelopen jaar zijn we zelfs twee keer op bezoek geweest en dat was een groot feest! Ook dit seizoen mogen we onze leden tweemaal verwelkomen bij het trampolinepark en natuurlijk zal Bikkel hier niet ontbreken.  

Op maandag 9 oktober zijn de leden van anderhalf tot zeven jaar tussen 14.40 uur en 15.30 uur welkom bij Jumpsquare Nijmegen. Voor onze oudere leden van zeven jaar en ouder zijn de deuren geopend vanaf 16.00 uur. Jumpsquare heeft verschillende springattracties, waaronder de Fun Area, Basketbal Area, Trefbal Area en een Foampit met Slackline gefaciliteerd. Meer informatie? Neem dan even een kijkje op www.jumpsquare.com/nijmegen

Daarnaast vieren we ook dit jaar weer Pasen bij Jumpsquare. Vorig jaar was er een grote opkomst en hebben we met iedereen volop genoten. Daarom doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over. Ben jij er weer bij? Op Tweede Paasdag, maandag 1 april, heten we jullie weer van harte welkom. Leden van anderhalf tot zeven jaar jumpen van 09.00 tot 10.00 uur, waarna zij kunnen gaan brunchen. Voor de kinderen vanaf zeven jaar staat de brunch om 09.00 uur klaar, zij kunnen aansluitend gaan springen. In verband met de veiligheid van de kinderen is het helaas niet mogelijk om kinderen van de andere leeftijdsgroep bij elkaar te laten springen.  

Onze leden mogen uiteraard gratis eten en jumpen, maar ook papa’s, mama’s, ooms en tantes zijn van harte welkom! Zij eten mee voor €5,- per persoon. Neem je een niet-lid mee? Dat kan voor slechts €7,50! 

Geef jezelf snel op via juniors@nec-nijmegen.nl. Vergeet niet je lidnummer en leeftijd te vermelden in de mail. Laat je ons ook even weten hoeveel mensen er mee eten?