NIEUWS

N.E.C. neemt na thuiswedstrijd tegen AZ afscheid van vertrekkende spelers

datum icoon 19-05-2023
readtime icoon 1 min leestijd

N.E.C. ontvangt aanstaande zondag AZ in het Goffertstadion. Aangezien dit de laatste thuiswedstrijd van het reguliere Eredivisieseizoen is neemt de club zondag na de wedstrijd afscheid van een aantal spelers. De spelers die na hun huurperiode terugkeren naar hun clubs en de spelers waarvan het contract afloopt zullen een presentje ontvangen als aandenken aan onze club.

 Omstreeks 16.25 uur, als de spelers van AZ het veld hebben verlaten, zullen eerst de huurspelers (Baldursson, Dimata en Musaba) het presentje in ontvangst nemen. Daarna worden de spelers met minder dan honderd wedstrijden voor N.E.C. (Bronkhorst, Márquez en Lartey Sanniez) bedankt voor hun bewezen diensten. Tot slot is het de beurt aan de spelers met meer dan 100 wedstrijden in het rood-groen-zwart (Branderhorst, Bruijn en El Karouani). Om 16.45 uur zullen zij gezamenlijk een laatste ereronde op het veld in de Goffert lopen.

Wij willen je daarom verzoeken om na de wedstrijd nog even te blijven zitten om de spelers het afscheid te geven dat ze verdienen!