NIEUWS

N.E.C. start pilot 'Tweedekans Verkoop'

datum icoon 28-03-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Vanaf vandaag start N.E.C. een pilot voor tweedehands ticketverkoop voor seizoenkaarthouders, genaamd 'Tweedekans Verkoop'. De nieuwe module, die volledig geïntegreerd is in de officiële Ticketshop van N.E.C., is een extra service richting seizoenkaarthouders die gedurende het seizoen verhinderd zijn tijdens één van de N.E.C.-thuiswedstrijden.

In plaats van jouw stadionplek die wedstrijd onbenut te laten, biedt N.E.C. nu de kans om jouw plek/stoel voor een wedstrijd (zorgeloos) aan te bieden aan medesupporters. Als verkoper van jouw plek/stoel, ontvang je hierbij vanzelfsprekend een deel van jouw seizoenkaart terug*.

Voordelen:

- Mogelijkheid om jouw stadionplek zorgeloos aan te bieden, mocht je zelf niet aanwezig kunnen zijn tijdens één van de thuiswedstrijden;
- Ontvang een deel van jouw seizoenkaart terug*;
- Bied medesupporters de kans om bij een thuiswedstrijd van N.E.C. aanwezig te zijn, zelfs als de vrije kaartverkoop al uitverkocht is;
- Laat jouw plek/stoel niet onbenut! Een volledig uitverkocht Goffertstadion zorgt voor extra stadionsfeer en steun aan N.E.C.

*Let op: je krijgt jouw deel van de seizoenkaart alleen terug als jouw stoel daadwerkelijk verkocht is. Jij bepaalt als seizoenkaarthouder zelf wanneer jij jouw plek/stoel in de verkoop aanbiedt. Des te eerder jij handelt, des de groter de kans dat jouw kaart wordt verkocht.

Ga naar ticketing

Kaartverkoopinformatie

Kopers betalen een eerlijke prijs en ontvangen een gevalideerde kaart. Verkopers van de seizoenkaartplek ontvangen op hun beurt 1/17de van de betaalde seizoenkaartprijs retour, minus 30% servicekosten en handling fee.

De koop en verkoop van de seizoenkaartplek vindt plaats in een beveiligde en betrouwbare online omgeving, via de officiële kanalen van N.E.C. Via onderstaande button 'Algemene voorwaarden' vind je het reglement omtrent Tweedekans Verkoop.

Algemene voorwaarden

Extra informatie

De module omtrent de Tweedekans Verkoop geldt enkel voor seizoenkaarthouders en niet voor supporters die losse wedstrijdtickets aanschaffen. Indien er kaarten via de Tweedekans Verkoop worden aangeschaft is het niet meer mogelijk om het ticket opnieuw via de Tweedekans Verkoop te verkopen.