NIEUWS

N.E.C.-supporters verlengen massaal seizoenkaart

datum icoon 01-06-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Gistermiddag verliep de verlengingstermijn voor seizoenkaarthouders om hun kaart voor volgend seizoen veilig te stellen. Liefst 8214 van de 8500 seizoenkaarthouders kozen ervoor ook volgend seizoen elke thuiswedstrijd van N.E.C. in de Eredivisie aanwezig te zijn.

Erwin van Haren, manager marketing en media, is trots op het aantal verlengde seizoenkaarten: “Het aantal verlengingen van dit seizoen ligt ontzettend hoog. Vorig jaar hadden we een goede verlengingscampagne met om en nabij de 7500 seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart verlengden, dit jaar ligt het aantal verlengde kaarten nog veel hoger. Het geeft aan hoe de club leeft en hoe trouw onze achterban is. Volgend seizoen zullen we onze thuiswedstrijden weer in een kolkende Goffert afwerken. Daarnaast hebben we ruim 3000 supporters op de wachtlijst. Deze supporters zijn deze week geïnformeerd en geven we vanaf 12 juni gefaseerd de mogelijkheid om volgend seizoen óók een seizoenkaart te bemachtigen.”

“Op dit moment zijn we druk bezig met de wensen en verzoeken die door huidige seizoenkaarthouders zijn ingestuurd. Alle supporters die een wens of verzoek ingediend hebben krijgen uiterlijk 11 juni persoonlijk bericht van N.E.C. of het mogelijk is om hun wens in te willigen. Tot die tijd kunnen geen nieuwe wensen ingebracht worden en/of seizoenkaarten voor wachtlijsthouders uitgegeven worden", sluit Van Haren af.

Extra seizoenkaarten

N.E.C. stelt volgend seizoen meer supporters de mogelijkheid om een seizoenkaart van de Nijmeegse club aan te schaffen. Zo worden er 382 extra seizoenkaarten beschikbaar gesteld. Supporters die zich in het verleden hebben aangemeld voor de wachtlijst krijgen de eerste mogelijkheid om een seizoenkaart te bemachtigen. Zij hebben deze week bericht gekregen welke positie zij op de wachtlijst bekleden en wanneer zij de mogelijkheid hebben om een seizoenkaart aan te schaffen.