Uitkaart++ en Uitkaart+

Supporters die gedurende het seizoen mee afreizen naar uitwedstrijden kunnen Uitkaart++ of Uitkaart+ houder worden. Je dient hiervoor zoveel mogelijk uitwedstrijden te bezoeken. Deze verdienste is persoonlijk en geldt voor één seizoen. Met deze kaarten krijg je als supporter de kans om eerder dan overige uitkaarthouders een kaart aan te schaffen voor uitwedstrijden.

Uitkaart++ en Uitkaart+ worden berekend op het kleinste uitvak van het komende seizoen en daarom ontvang je hier na het voorgaande seizoen bericht over. De registratie van uitwedstrijden geldt zowel bij competitie- als bij bekerwedstrijden.

Uitkaart++ houders
Elf wedstrijden (of meer) in seizoen 2022-2023

Uitkaart+ houders
Zeven tot en met tien wedstrijden in seizoen 2022-2023

De Uitkaart ++ of Uitkaart + heeft een geldigheidsduur van één seizoen en is persoonsgebonden. N.E.C. houdt te allen tijde het voorrecht om de kaart in te trekken.

Let op: de Uitkaart++ en Uitkaart+ kun je alleen verdienen ten opzichte van het vorige seizoen. Je kunt deze kaart dus niet aanvragen. Om uitwedstrijden te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een uitkaart. Deze kaart kan je alleen persoonlijk aanvragen bij de receptie van het Goffertstadion en is drie jaar geldig, lees hier meer!

Mocht je vragen hebben over de Uitkaart ++ of Uitkaart +, neem dan contact op met Lotte Kuhnen, SLO van N.E.C. lotte.kuhnen@nec-nijmegen.nl of 06 82 97 65 73.

Kaartverkoop uitwedstrijden

De kaartverkoop voor uitwedstrijden begint vier weken voorafgaand aan de desbetreffende wedstrijd op de maandag*. Het schema ziet er als volgt uit:

Maandag 12.00 uur Dinsdag 12.00 uur Woensdag 12.00 uur Vrijdag 12.00 uur
Start verkoop uitkaart++ Start verkoop uitkaart+ Start verkoop uitkaarthouders Alle bussen open verkoop**

*Mocht dit anders zijn dan communiceert N.E.C. dit tijdig
** Supporters met een specifieke voorkeur voor een supportersgroep-bus hebben tot vrijdag 12.00 uur de tijd om een ticket aan te schaffen. Vanaf vrijdag om 12.00 uur is het voor alle uitkaarthouders mogelijk om tickets aan te schaffen (inclusief de supportersgroep-bussen).