Eredivisie Zondag 28 april 2024, 12:15 Goffertstadion
0 3
N.E.C. hard onderuit in Den Haag: 5 - 1
Nijmegenaren beleven dramatische avond.

N.E.C. leed zaterdagavond in Den Haag een grote nederlaag bij ADO. Het werd liefst 5-1 voor de thuisploeg na een ongeslagen reeks van negen wedstrijden voor N.E.C. In de 16e minuut opende Immers de score, twee minuten later was het alweer gelijk via Vleminckx, die zijn 18e treffer van het seizoen scoorde. In de 28ste minuut scoorde Bulykin zijn 17e goal vanaf de strafschopstip nadat Nathaniel Will een overtreding had gemaakt. Direct na rust ging het mis bij N.E.C. toen Verhoek van buiten de zestien mocht uithalen: 3-1. Snel daarna scoorde Toornstra de 4-1 uit een vrije trap. In blessuretijd werd het ook nog 5-1 via invaller Brouwer. Enkele minuten voor tijd kreeg Niki Zimling nog een rode kaart na een overtreding op Radosavljevic.