Wedstrijdkaart

Om een wedstrijd van N.E.C. te bezoeken heb je een N.E.C. club- en/of seizoenkaart nodig. Bij de kaartverkoopinformatie van de wedstrijd die je wilt, bezoeken staat altijd aangegeven of er een seizoen- of clubkaart verplicht is.

Bestel kaarten

N.E.C. Clubkaart

Voor wedstrijden geldt een seizoen- of clubkaartverplichting. Met een N.E.C. clubkaart ben je er altijd zeker van dat je voor ieder duel kaarten kunt bestellen. Een clubkaart kun je online aanschaffen via de N.E.C. ticketshop en/of bij de receptiebalie in het Goffertstadion. Hier dien je vervolgens het identificatieproces te doorlopen. De clubkaart is vervolgens vijf jaar geldig en kost €5,50.

Vak Y en PY

Hiernaast vind je de ticketprijzen voor Vak Y en Vak PY. Deze tickets zijn niet verkrijgbaar via de online ticketshop van N.E.C., maar enkel te verkrijgen middels het reserveren van een wedstrijdkaart. Dit is mogelijk door te mailen naar info@nec-nijmegen.nl of telefonisch contact op te nemen met 024-3590360.

Sfeervak 080

Vanaf seizoen 2011-2012 heeft N.E.C in samenspraak met afgevaardigden van alle supportersgroeperingen een sfeervak gerealiseerd. Het doel van dit sfeervak is om een bijdrage te leveren aan een verbeterde sfeer in het Goffertstadion. Hiervoor zijn echter wel een aantal belangrijke spelregels opgesteld.

Bekijk de spelregels hier