Business Friends verbouwen Brasserie McDOS Goffertstadion!

Algemeen,

Er wordt momenteel hard gewerkt in de Brasserie van het McDOS Goffertstadion. Voor de wedstrijd vrijdagavond tegen FC Twente zal deze vernieuwde sponsorruimte worden opgeleverd.

N.E.C. Business Friends hebben samen de medewerkers van de EDG (het facilitair bedrijf van N.E.C.) de handen ineen geslagen. Samen zijn ze met de huiscateraar van N.E.C, Maison van den Boer, aan de slag gegaan om de sponsorruimte een facelift te geven. De ruimte is op wedstrijddagen het startpunt voor een hapje of drankje voor de actieve ondernemer uit het midden- en klein segment uit de regio Groot Nijmegen.

Wilt u ook een keer kijken en genieten van de nieuwe ambiance? Kom dan langs vanaf 6 april a.s. De Brasserie is de gehele week geopend en toegankelijk voor iedereen.

De volgende partijen leveren momenteel op hun manier een bijdrage aan de opfrissing van het interieur en de aankleding: Prinsen Schilderwerken – Appeltern, G.D. Scheers Schilderwerken – Nijmegen, Marcusse Woninginrichting – Winssen,. Leo van Schaijik verzorgt de televisieschermen in de nieuwe Brasserie. De tafels en stoelen van Nijboer en de banken en fauteuils van Meubelindustrie Het Anker zullen het geheel later aanvullen.

Heeft u ook interesse om lid te worden van de laagdrempelige en gezellige Businessclub van N.E.C., de Business Frieds? Een jaar lang naar alle wedstrijden met uw zakenrelaties? Stuurt u dan vrijblijvend een e-mail naar [email protected]

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven