Werken bij

Werken bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. De organisatie heeft een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie in Nijmegen en omgeving en een grote aantrekkingskracht.

Werkwijze

Op professionele wijze vult N.E.C. deze maatschappelijke functie door samen met passie te willen winnen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots en respect voor elkaar de club(cultuur) leeft. Ontwikkeling staat centraal in ons handelen. De club wil samen beter en creëert daarom een omgeving waarin medewerkers, klanten en andere belanghebbenden het beste uit zichzelf kunnen halen op het gebied van kennis, vitaliteit en mentaliteit.

Wie werken er bij N.E.C.

Zie jij jezelf al werken bij N.E.C, maar wil je meer zien van de mensen die al bij N.E.C. werken? Neem dan eens een kijkje op onze organisatie-pagina en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega’s!

Steward worden bij N.E.C.

Als steward ben je het eerste aanspreekpunt voor supporters. Dit betekent dat je een belangrijke klantvriendelijke vrijwillige rol binnen N.E.C. vervult.

N.E.C.-stewards zijn representatief, assertief, hebben een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en zijn zelfverzekerd. Herken jij jezelf in deze voorwaarden? Meld je dan aan bij N.E.C. als steward via veiligheidszaken@nec-nijmegen.nl.

Wat biedt N.E.C. jou?

Als onderdeel van de organisatie heb je een leuke en verantwoordelijke functie bij een prachtige club met fantastisch publiek én:

  • Opleidingsmogelijkheden KNVB/UEFA
  • Netto onbelaste vergoeding
  • Werkkleding