Pers

Voor N.E.C. is een goede relatie met de media van groot belang. Om een optimale samenwerking te bewerkstelligen, is een aantal (soms bindende) adviezen opgesteld. Het eerste aanspreekpunt voor pers en media is Sander Mijnhijmer.

Interviews

Voor interviewverzoeken aan spelers, stafleden, directie of medewerkers van N.E.C. kan men contact opnemen met de Marketing, Media en Communicatie Manager. De aanvraag wordt beoordeeld en in behandeling genomen. N.E.C. neemt (in het geval van print of internet) de tekst door met de geïnterviewde voor publicatie. Tot een dag voor en na de wedstrijd zijn interviews mogelijk. De dag voor de wedstrijd is enkel de trainer beschikbaar tijdens het wekelijkse persuur.

N.E.C. leest voor publicatie alle teksten en reageert binnen 12 uur. Teksten mogen per mail gestuurd worden naar sander.mijnhijmer@nec-nijmegen.nl.

Alle televisie-interviews na wedstrijden worden afgenomen voor de backdrops in de Mixed Zone van N.E.C.

Persberichten

Alle (pers)berichten verschijnen ook op deze website. In enkele gevallen worden persberichten per e-mail verstuurd naar de bij N.E.C. bekende perslijst. Indien u persberichten wilt ontvangen of wijzigingen wilt doorgeven, kan dat door een e-mail te sturen naar Sander Mijnhijmer.

Bezoek trainingen

De twee dagen voorafgaand aan een wedstrijd van N.E.C. zijn niet toegankelijk voor de pers. De dag voorafgaand aan een wedstrijd kan er wel met de spelers en staf gesproken worden, dit vindt plaats om 11.30 uur. De trainingen vinden plaats op sportcomplex De Eendracht, naast het Goffertstadion. Het trainingsschema is altijd te vinden op deze pagina.

Contact

Marketing, Media en Communicatie Manager
Sander Mijnhijmer
sander.mijnhijmer@nec-nijmegen.nl
06 - 22 95 50 57Wedstrijdaccreditaties

Alle fotografen die aanwezig willen zijn bij een thuiswedstrijd van N.E.C, dienen in het bezit te zijn van een geldige NSP-kaart. Zowel fotografen als schrijvende media dienen zich voorafgaand aan te melden.

Accreditaties moeten uiterlijk één werkdag voorafgaand aan de wedstrijddag binnen zijn. Toegang tot de Mixed Zone, de persruimte en een plek op de Jaap van Essen perstribune is standaard bij elke accreditatie.

* Verplicht