Info kaartverkoop N.E.C.-Ajax, 1e thuiswedstrijd 2012-2013

Kaartverkoop,

Zondag 19 augustus 16.30 uur: N.E.C. – Ajax.

De eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie moet natuurlijk uitverkocht zijn! Kaarten kunnen worden gekocht via de Online Ticketshop (Bestel & Print) en Primera TicketBox (€ 3,- duurder). Ook kunnen er kaarten worden gekocht bij de receptie van het Goffertstadion, iedere werkdag tussen 9.00-17.00 uur. Op een N.E.C. (S)CC kunnen 2 kaarten worden gekocht.

N.E.C. doet een dringend beroep op u om u te onthouden en afstand te nemen van zwarthandel. Rondom de wedstrijd N.E.C.-Ajax zal de kaartverkoop nauwlettend in de gaten gehouden worden en zal er worden optreden tegen aangeboden kaarten op de zwarthandel. Er zal alleen verkocht worden supporters in het bezit van een N.E.C. (S)CC-houders.

Supporters die toegangsbewijzen – buiten de privésfeer – overdragen (weggeven of verkopen) aan organisaties die de tickets tegen een forse meerprijs weer op de markt brengen, in strijd met de KNVB standaardvoorwaarden. Deze personen lopen het risico om een stadionverbod voor een periode van 18 maanden te krijgen en € 450,= boete. Alleen met tickets die zijn gekocht via de formele en erkende verkoopkanalen (officiële website van de club /aan de stadionkassa of via een TicketBox-verkooppunt) loopt u geen risico om te veel te betalen cq. geblokkeerde tickets te krijgen.

Aangeboden kaarten zullen geblokkeerd worden, waardoor geen toegang verleend zal worden op de wedstrijddag. De kaarten zullen ingenomen worden zodat de koper achterhaald kan worden. Indien er toegangskaarten bij supporters van de bezoekende club terecht komen zal de toegang geweigerd worden.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven