Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Voetbal Academie,

Voetbal Academie

De jeugdelftallen van N.E.C./FC Oss werden afgelopen weekend veelal teleurgesteld. Vanwege de vorst en de sneeuwval in grote delen van het land, werden negen van de twaalf wedstrijden afgelast. Hieronder vind je de uitslagen van de wedstrijden die wel doorgingen.

Vorige week woensdag speelde N.E.C./FC Oss O17 de Gelderse derby. De ploeg ging op bezoek bij Vitesse O17. De rood-zwart-groenen bleken echter net niet sterk genoeg en verloren met 2-1. De wedstrijd tegen FC Emmen O17 van afgelopen weekend werd afgelast.

N.E.C./FC Oss mocht afgelopen zaterdag afreizen naar Amsterdam, voor een treffen met Ajax O15. De jonge Ajacieden bleken echter veel te sterk voor de formatie van trainer Mark Otten.  Bij rust stond er namelijk al een 5-1 achterstand op het scorebord en daar zou het ook bij blijven. Vanwege hevige sneeuwval zou de scheidsrechter het duel staken. De talenten van N.E.C./FC Oss konden na slechts één helft en met een 5-1 achterstand weer de bus in.

Ook de derde en laatste wedstrijd die afgelopen weekend werd afgewerkt was een Gelderse derby. De jongens van N.E.C./FC Oss O11 ontvingen Vitesse O11 op De Eendracht. Het beloofde een doelpuntrijke wedstrijd te worden waarbij de Arnhemmers uiteindelijk met 6-15 wisten te winnen.

Afgelast

 Thuisploeg Uitploeg
 N.E.C./FC Oss O19  Sparta Rotterdam O19
 De Meern O19 N.E.C./FC Oss O19-2
 N.E.C./FC Oss O17 FC Emmen O17
 N.E.C./FC Oss O17-2 RKDVC O17
 VVV Venlo O13 N.E.C./FC Oss O13
 N.E.C./FC Oss O13-2 FC Emmen O13
 N.E.C./FC Oss O11-2 Robur et Velocitas O11
 N.E.C./FC Oss O10 ADO Den Haag O10
 ADO Den Haag O9 N.E.C./FC Oss O9

 

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven