Dirk Proper en Syb van Ottele in Oranje O15

Voetbal Academie,

Dirk Proper

Twee jeugdexponenten van de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss zijn geselecteerd voor het nationale elftal onder 15 jaar. Dirk Proper en Syb van Ottele zijn door KNVB coach Peter van der Veen opgeroepen voor een dubbele interland tegen België O15.

Oranje O15 belegd van 26 maart tot en met 30 maart een trainingskamp op de KNVB Campus. Het team oefent op dinsdag 28 maart tegen hun leeftijdsgenoten uit België in Berchem. Donderdag 30 maart is de return bij Vv Gilze, in Nederland.

 

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van Patrick
  • Logo van In Person
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Personato
  • Logo van De Wit Schijndel
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Fox Sports
  • Logo van Eredivisie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven