Wat is voor jou dé nieuwe opkomsttune?

Algemeen,

Publiek

Vanuit een poll via de Supportersvereniging N.E.C. is in aanloop naar het huidige seizoen besloten voor ten minste één seizoen het nummer Witch Doctor van De Staat als opkomsttune te draaien in het Goffertstadion. In aanloop naar het aankomende seizoen wil N.E.C. opnieuw oriënteren wat er leeft op dit gebied en daarbij wil het iedereen in staat stellen zijn of haar voorkeur door te geven.

De mogelijkheid tot inzenden loopt tot vrijdag 21 april aanstaande. Uit alle inzendingen zal N.E.C. vervolgens een lijst met meest gekozen nummers formeren en het zal ernaar streven deze lijst in de week van 8 mei kenbaar te maken. Vervolgens zullen alle supporters opnieuw in de gelegenheid gesteld worden uit deze lijst hun voorkeur op te geven.

Onder alle supporters die de uiteindelijke opkomsttune al bij de eerste inzending op hadden gegeven, zal een door de selectie gesigneerd thuisshirt worden verloot. Het overhandigen van deze prijs zal plaatsvinden voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het aanstaande seizoen, wanneer de opkomsttune voor het eerst te horen zal zijn in het Goffertstadion.

Blijft het huidige Witch Doctor voor jou opkomsttune nummer één? Of hoor je liever wat totaal anders? Dat kan! Geef via het formulier hieronder dan aan waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven