Samenwerking met CWZ helpt spelers N.E.C. snel weer het veld op

Algemeen,

CWZ Nijmegen

Spelers van N.E.C. die naar het ziekenhuis moeten, kunnen in CWZ snel terecht voor deskundige zorg. N.E.C. en CWZ hebben samenwerkingsafspraken gemaakt voor de een periode van vijf jaar. De samenwerking geldt voor spelers van de A-selectie en de Voetbal Academie van N.E.C./FC Oss en gaat over alle planbare zorg.

Als een N.E.C.-speler door een medische oorzaak uit de running is, dan is het prettig als hij weer snel op het veld kan staan. Belangrijk is dat de speler snel gezien en behandeld kan worden in CWZ. De clubarts van N.E.C., tevens KNO-arts (Sjoerd Jan de Vries) in CWZ bemiddelt hierin.

Han Tijshen, coördinator medische zaken van N.E.C.: “Naast het feit dat het CWZ op enkele minuten reisafstand van het Goffertstadion zit, kunnen we nu ook binnen enkele minuten van iedere gewenste zorg gebruik maken. Het CWZ is onze ideale zorgpartner voor een optimaal topsportklimaat.”

CWZ en N.E.C. werken al langer samen. Zo verzorgt CWZ de aanstellingskeuring van nieuwe N.E.C.-spelers. Spelers met een blessure kunnen direct terecht bij CWZ orthopedie.

CWZ zet zich in voor samenwerking met lokale partners op het gebied van zorg en welzijn. Op deze manier willen ze samenwerken voor goede zorg dichtbij de mensen in onze regio.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven