Algemeen

Informatie oefencampagne 2017-2018

Informatie oefencampagne 2017-2018
Over minder dan twee weken begint N.E.C. aan de voorbereiding op het seizoen 2017-2018. Op maandag 3 juli zal vanaf 10.30 uur de eerste training plaatsvinden, waarna op woensdag 5 juli de traditionele openingswedstrijd tegen de amateurs van sc N.E.C. plaatsvindt. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

Hieronder is een volledig overzicht van de oefencampagne te vinden. LET OP: oefenprogramma is nog onder voorbehoud en er kunnen nog altijd wijzigingen doorgevoerd worden.

Dag Datum Tijd Wedstrijd Locatie
woensdag 5 juli 19.30 uur sc N.E.C. - N.E.C. De Eendracht
zaterdag 8 juli 15.00 uur DFS - N.E.C. Sportpark 't Heerenland, Opheusden
donderdag 13 juli 19.00 uur vv Alverna - N.E.C. Sportpark Het Bospad, Alverna
dinsdag 18 juli 19.00 uur N.E.C. - KFC Uerdingen Sportpark Zuid, Groesbeek
woensdag 26 juli 19.30 uur Lierse SK - N.E.C. Herman Vanderpoortenstadion, Lier
dinsdag 1 augustus 19.00 uur N.E.C. - Al Jazira De Eendracht
zaterdag 5 augustus 17.00 VVV Venlo - N.E.C. Stadion De Koel, Venlo

N.E.C. sluit voorbereiding af in eigen huis

N.E.C. streeft ernaar om nog twee wedstrijden aan bovenstaand programma toe te voegen: één wedstrijd als afsluiting van het trainingskamp in het weekend van 21-23 juli en één wedstrijd in het Goffertstadion als afsluiting van de voorbereiding in de tweede week van augustus.

Kaartverkoop

sc N.E.C. - N.E.C.

De kaartverkoop voor het eerste oefenduel met sc N.E.C. vindt alleen plaats op de wedstrijddag én alleen bij de entree van Sportcomplex De Eendracht.

sv DFS - N.E.C.

Ook voor het oefenduel met sv DFS zal géén online kaartverkoop plaatsvinden en kan alleen aan de kassa's van Sportpark 't Heerenland in Opheusden kaarten worden gekocht.

vv Alverna - N.E.C.

Hetzelfde geldt voor het derde oefenduel in de voorbereiding: vv Alverna - N.E.C. Voor deze wedstrijd kunnen alleen aan de kassa's van Sportpark Het Bospad in Alverna kaarten worden gekocht.

N.E.C. - KFC Uerdingen

Op 18 juli treedt N.E.C. aan tegen het Duitse KFC Uerdingen. Deze wedstrijd vindt plaats op Sportpark Zuid in Groesbeek. De kaartverkoop voor dit duel zal zowel via ons online ticketsysteem als via de kassa's in Groesbeek plaatsvinden. Houd onze website in de gaten voor de start van de kaartverkoop voor dit duel!

Lierse SK - N.E.C.

Op woensdagavond 26 juli reist N.E.C. vervolgens af naar het Belgische Lier voor de wedstrijd met het plaatselijke Lierse SK. Kaartverkoop voor dit duel geschiedt alleen aan de receptie van het Goffertstadion. Er geldt een seizoen- of clubkaartverplichting en op iedere seizoen- of clubkaar kan één kaart worden gekocht.

N.E.C. - Al Jazira

N.E.C. zal op 1 augustus weer in het eigen Nijmegen aan het werk te zien zijn, wanneer het aantreedt tegen Al Jazira. Deze wedstrijd vindt plaats op Sportcomplex De Eendracht en kaartverkoop hiervoor zal zowel via ons online ticketsysteem als op de wedstrijddag bij De Eendracht plaatsvinden. Houd onze website in de gaten voor de start van de kaartverkoop voor dit duel!

VVV Venlo - N.E.C.

Vier dagen later staat N.E.C. in Stadion De Koel in Venlo tegenover VVV, dat afgelopen seizoen kampioen werd in de Jupiler League. Meer informatie over de kaartverkoop voor dit duel is op dit moment nog niet duidelijk. Zodra dit wel het geval is, is dit op de website te vinden. Houd deze dus goed in de gaten!
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36