Algemeen

N.E.C. definitief rond met Anass Achahbar

N.E.C. definitief rond met Anass Achahbar
De komst van Anass Achahbar naar N.E.C. is definitief gemaakt. Aankomend seizoen speelt Achahbar op huurbasis voor rood-groen-zwart. In de overeenkomst heeft N.E.C. een optie tot koop bedongen na afloop van dit seizoen. 

Achahbar werd opgeleid op de jeugdacademie van Feyenoord, waar hij in 2011 een driejarig contract tekende. In het seizoen 2013-14 werd hij door Feyenoord verhuurd aan DSC Arminia Bielefeld. In mei 2016 ondertekende hij een vierjarig contract bij PEC Zwolle. 
 
Remco Oversier licht de komst van de 23-jarige spits toe: "Met Anass halen we komend seizoen een echte voetballende spits in huis die hunkert naar speelminuten, om zichzelf verder te ontwikkelen. Door deze huurovereenkomst te sluiten, kunnen we dit seizoen van zijn kwaliteiten gebruik maken binnen de mogelijkheden die we hebben en kunnen we aan het eind Anass, indien de samenwerking bevalt, voor lange termijn vastleggen." 
 
Achahbar is blij om aan de slag te mogen voor N.E.C.: "Er ligt een hele mooie uitdaging voor deze club en ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Ik ben ontzettend gretig en kijk er naar uit om hier in Nijmegen succes te hebben. Samen met het team, de supporters en de organisatie wil ik N.E.C. zo snel mogelijk terugbrengen naar de Eredivisie."  
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36