Algemeen

Seizoenkaarthouders: ontvang gratis het nieuwe thuisshirt!

Seizoenkaarthouders: ontvang gratis het nieuwe thuisshirt!
Langzaam maar zeker komt de voorbereiding op - en ook de start van - het seizoen 2017-2018 weer in zicht. Volgende week maandag zullen we onze eerste training afleggen en anderhalve maand later trappen we op 18 augustus het nieuwe seizoen officieel af tegen Almere City. Vanaf dat moment hopen we iedere thuiswedstrijd vanzelfsprekend weer op een volle Goffert om gezamenlijk zo snel mogelijk terug te keren naar het hoogste niveau.

Om zowel een snelle terugkeer als volle Goffert te verwezenlijken, doen we een beroep op onze trouwe seizoenkaarthouders die tot nu al een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen aanschaften. Namelijk: zorg jij samen met ons voor een vollere Goffert? Dan staat daar een mooie beloning tegenover!

De actie is namelijk als volgt: per nieuwe seizoenkaarthouder die jij als huidige seizoenkaarthouder aandraagt, ontvang je als allereerst én gratis het nieuwe thuisshirt 2017-2018 ter waarde van €59,95,-!

We hebben wel drie voorwaardes opgesteld:



  • De persoon die je aandraagt, mag in het seizoen 2016-2017 géén seizoenkaart in zijn of haar bezit hebben gehad.


  • Het is niet mogelijk gebruik te maken van de actie binnen een andere actie, zoals het ouder-kindtarief. Bijvoorbeeld: draag je een ouder met kind aan voor vak C? Dan profiteert het kind al van een lager tarief, dus kan helaas niet voor beiden een shirt worden verstrekt.


  • De actie geldt alleen deze week van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni.


Kom naar het stadion

Het aandragen van nieuwe seizoenkaarthouders is helaas alleen mogelijk bij de receptie van het Goffertstadion. Aldaar staan we op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur voor je klaar. Voor het verstrekken van de shirts zal in een later stadium een moment worden gekozen, daarvan zal iedere supporter die nieuwe seizoenkaarthouders heeft aangedragen op de hoogte worden gesteld.
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36