Beleef de afscheidswedstrijd van Jeffrey Leiwakabessy tijdens de Open Dag

Algemeen,

Jeffrey Leiwakabessy afscheid shirt

Op zondag 6 augustus vindt traditiegetrouw de jaarlijkse Open Dag van N.E.C. plaats. Dit jaar sluiten we deze speciale dag op spectaculaire wijze af, namelijk met de afscheidswedstrijd van niemand minder dan publiekslieveling Jeffrey Leiwakabessy. Hieronder vind je meer informatie over het afscheid van deze N.E.C.-held.

De Open Dag vangt dit jaar om 12.00 uur aan en gedurende de dag worden er een groot aantal activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Om 15.00 uur stoppen deze activiteiten en gaat het stadion open voor de afscheidswedstrijd van Leiwa, die om 16.00 uur begint. Jeffrey Leiwakabessy neemt het met Team Leiwa, waar onder andere Gabor Babos, Frank Demouge en Romano Denneboom deel van uitmaken, op tegen Good Old N.E.C. met onder andere Arjan Ebbinge, Rutger Worm en trainer Leen Looijen. Genoeg N.E.C.-prominenten dus die de 36-jarige clubheld, samen met jou als supporter, het afscheid kunnen geven dat Leiwa verdient! De wedstrijd eindigt om 17.15 uur.

Goede doel

De kaartverkoop voor de afscheidswedstrijd start op dinsdag 11 juli via www.nec-nijmegen.nl/kaarten en vanaf woensdag 12 juli bij de stadionreceptie (geopend op werkdagen tussen 10.00-17.00 uur). Op de Open Dag zelf is het ook mogelijk om een kaartje te kopen!

Leiwa wil graag dat een gedeelte van de opbrengsten naar eigen jeugd gaat, aangezien hij vindt dat de jeugd de toekomst heeft en hij graag op deze manier samen met jullie daaraan een bijdrage wil leveren. De concrete besteding van het bedrag wordt in samenspraak met Jeffrey en hoofd opleidingen Iddo Roscher nog vastgesteld. Om de wedstrijd bij te wonen, betalen volwassenen €5,- per kaartje. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen voor €2.50 al afscheid nemen van deze N.E.C.’er in hart en nieren.

Uniek shirt

Ter gelegenheid van de afscheidswedstrijd van Jeffrey Leiwakabessy heeft N.E.C. in samenwerking met Voetbalshop.nl en dankzij ontwerper Mick Vianen een uniek shirt ontwikkeld dat tijdens de Open Dag voor het eerst in de verkoop zal gaan. De shirts, die voor €20,- zullen worden verkocht, kunnen in de periode van 17 tot en met 26 juli 12.00 uur al worden gereserveerd via onderstaand formulier:

Het overhandigen en de betaling van het unieke Leiwa-shirt vinden plaats op de Open Dag in de fanshop van het Goffertstadion. Je zult in de week voorafgaand aan deze Open Dag een mail ontvangen, die als bewijs voor het afhalen dient. Houd dus goed je mailbox in de gaten, print de e-mail uit en neem deze mee naar het Goffertstadion op 6 augustus.

Ook de opbrengst van de shirtverkoop zal voor een gedeelte ten goede komen aan het door Leiwakabessy zelf bepaalde goede doel, namelijk de Voetbalacademie N.E.C./FC Oss.

 

 • Jeffrey Leiwakabessy afscheid shirt
 • Jeffrey Leiwakabessy afscheid shirt
 • Jeffrey Leiwakabessy afscheid shirt

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
 • Logo van GX Software
 • Logo van EnergieFlex
 • Logo van LEGEA
 • Logo van Hofmans at Home
 • Logo van Personato
 • Logo van Rabobank
 • Logo van Mise en Place
 • Logo van Voetbalshop
 • Logo van Toyota
 • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven